اعصابم از ارتودنسیم خورده اینو بگم که اصلااا دلم نمیخواست ارتودنسی کنم چون از لثه ام دندون دراومده مجبور شدم بعد قرار بود کلا دو سال طول بکشه ولی دو سال ۸ ماه شد بدتر از همه اینکه من عاشق دندون خرگوشیامم و به لطف ارتودنسی دندون خرگوشیام بین شون فاصله افتاده یعنی دلم میخواد بشینم گریه کنم چون اون دندونای سفید و کیوتمو به لطف ارتودنسی به یه دندون زرد و دوتا دندون کشیده تبدیل کردم😭
دندون خرگوشیام بهم چسبیده بودن الان از هم جدا شدن بین شون یه قسمت لثه ام خالیه
خب چرا اینجوری شده؟ مگه نباید دندونا کنار هم قرار بگیرن و مرتب بشن
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
با ارتودنسی معلومه وقتی هنوز ارتودنسی تموم نشده بین دندونها یکم فاصله میفته که دندونها رو جابجا کنن. ...
اون جاهای خالی پر میشه من وقتی کردم دکتر گفت دندون بغل نیشتو هم سمت چپ هم راست بکشی تا جا وا شه و کشیدم هنوز بعد چند ماه کامل پر نشده ولی ب مرور میشه غصت برا چیه آخه کلی پولشه
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
واقن نمیدونم خیلی اعصابم خورده چون دو سه ماه دیگه ارتودنسیم تموم میشه بعید میدونم تو این دو سه ماه د ...
خب کاش بری دکتر بفهمی چرا اینطوری شده
چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍 خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
با ارتودنسی معلومه وقتی هنوز ارتودنسی تموم نشده بین دندونها یکم فاصله میفته که دندونها رو جابجا کنن. ...
عه آخیش پس یعنی درست میشه
بعد یسوال دیگه دندون خرگوشیای من یه حالت مربع گرد دارن بعد اکثر کساییکه دیدم دوندن خرگوشیاشون بعد ارتودنسی یه حالت مستطیل و صاف میشه بعد من میترسم برا منم حالتش عوض شه یعنی راهی نیست همون گرد و مربع بمونن؟