2777
2789
عنوان

کیا ارتودنسی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 31 پست
دندون خرگوشیام بهم چسبیده بودن الان از هم جدا شدن بین شون یه قسمت لثه ام خالیه

خب چرا اینجوری شده؟ مگه نباید دندونا کنار هم قرار بگیرن و مرتب بشن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا باید با اورتو بین دندونات فاصله بیوفته یا زرد شده😐

با ارتودنسی معلومه وقتی هنوز ارتودنسی تموم نشده بین دندونها یکم فاصله میفته که دندونها رو جابجا کنن.هنوز که ارتودنسی تموم نشده

چرا اینقدر طولانی؟ وای خدایا لثه های منم آب رفتن دندونام لق شدن یعنی باید ارتودنسی کنم

من مشکل لثه نداشتم 

دندونام کج بود

● خودتون و خسته نکنید راجب زندگیم تو تاپیکام نگردید ، هیچی نیس (برای صرفه جویی وقت خودتون گفتم👌🏻).اگه دیدی بحث نمی کنم راجب موضویی باهات ینی بدون حوصلتو ندارم (بقول بهتاش: ولکن) . 

بیشتر ببینید
بعد اینکه سیم‌ها رو باز کنن پالیش میکنن دندونهات مجدد سفید میشه.تحمل کن

دندون خزگوشیامو چیکار کنم؟ بعد ۲ سال و ۸ ماه که دکتره گفت دیگه اخرای ارتودنسیته بین دوندون خزگوشیام فاصله افتاده

با ارتودنسی معلومه وقتی هنوز ارتودنسی تموم نشده بین دندونها یکم فاصله میفته که دندونها رو جابجا کنن. ...

اون جاهای خالی پر میشه من وقتی کردم دکتر گفت دندون بغل نیشتو هم سمت چپ هم راست بکشی تا جا وا شه و کشیدم هنوز بعد چند ماه کامل پر نشده ولی ب مرور میشه غصت برا چیه آخه کلی پولشه

خب چرا اینجوری شده؟ مگه نباید دندونا کنار هم قرار بگیرن و مرتب بشن

واقن نمیدونم خیلی اعصابم خورده چون دو سه ماه دیگه ارتودنسیم تموم میشه بعید میدونم تو این دو سه ماه دندون خرگوشیام درست بشن

من مشکل لثه نداشتم دندونام کج بود

متوجه شدم ولی اینقدر طولانی شش سال زیاد نیست؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
واقن نمیدونم خیلی اعصابم خورده چون دو سه ماه دیگه ارتودنسیم تموم میشه بعید میدونم تو این دو سه ماه د ...

خب کاش بری دکتر بفهمی چرا اینطوری شده 

بیشتر ببینید

من مشکل فک ندارم یعنی نیومده جلو یا چیزی 

فقط دو تا دندون بالا فاصله دارع 

پول ارتومو دادم بعد عید واسم میزنه 

ولی دو دلم هنوز نمیدونم کامپوزیت کنم یا ارتو🙂💔

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید
با ارتودنسی معلومه وقتی هنوز ارتودنسی تموم نشده بین دندونها یکم فاصله میفته که دندونها رو جابجا کنن. ...

عه آخیش پس یعنی درست میشه

بعد یسوال دیگه دندون خرگوشیای من یه حالت مربع گرد دارن بعد اکثر کساییکه دیدم دوندن خرگوشیاشون بعد ارتودنسی یه حالت مستطیل و صاف میشه بعد من میترسم برا منم حالتش عوض شه یعنی راهی نیست همون گرد و مربع بمونن؟

من مشکل فک ندارم یعنی نیومده جلو یا چیزی فقط دو تا دندون بالا فاصله دارع پول ارتومو دادم بعد عید واس ...

از کساییکه اینکارو کردن بپرس

منکه از اول اولشم نمیخواستم ارتودنسی کنم عین این ۲ سالم همش پشیمون بودم🫠