2777
2789
عنوان

فکر کنید من جای دختر یا خواهرتون

108 بازدید | 8 پست

ترم دو دانشگاهم تو کلاسمون یه پسره است 

که از همون اول برام دست نیافتنی بود برای همین بیخیالش شدم ولی یدفعه خودش شروع کرد به نگاه کردن و توجه نشون دادن همزمان با دختره دیگه ام صمیمی بود یروز به من توجه میکرد روز دیگه به اون من هردفعه بابت ارتباطش با اون دختر گریه میکردم ولی الان بعد تعطیلات که دانشگاه میرم نمیخوام باز این حالت ها رو داشته باشم یه راه چاره بهم بگید 

از خودم بگم من شخصیت خجالتی دارم اعتمادبنفسم پایینه و زیاد صمیمی و خوش برخورد نیستم تو خانواده ای بزرگ شدم که توجه و محبت ندیدم 

ت چقدر منییییی

منم خیلی راحبس اینجا گفتم ،الان دلم نمی‌خواد برم دانشگاه با این وضعیت میبینم هوایی میشم وقتی نمیبینم شاد و پر انرژی ام

کرم از اون هست هی پیام میده بهم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب نذار تو رو بازي بده سعي كن توي مسيرش نباشي و نبينيش 

خودت رو دوست داشته باش حتي اگه ب تو هم توجه كنه اين ادم بلاتكليف مشكل دار ميشه برات ولش كن

تمركزت روي درس باشه و سعي كن از يكي ديگه خوشت بياد 😄

لطفا توي اخرين تاپيكم نظرسنجي قصاص شركت كنيد

کلاسایی ک برمیداره شما برندار تا حد امکان دور باش...توجه نکن بهش...توی دانشگاه بی حاشیه بودن باعث میشه موفق تر باشی و دور از دسترس تر برای همچین پسرایی ک نمیشه بهشون اعتماد کرد سر سوزنی.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...