2777
2789
عنوان

کسی تجربه ای داره برای چاق شدن

72 بازدید | 13 پست

من خوراکم بد نیست ولی دریغ از یک گرم که زیاد بشم 44 کیلوام

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدت چنده؟شیره انگور بریز تو شیر

۱۶٠ اصلا غذا خوردن جواب نمیده کاش قرصی بدون ضرر پیدا میشد

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

شنیدم با نشاسته مبشه🤔

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بیشتر ببینید

منم همینم یک ماه دیگه عروسی داریم نمیخام با غذای زیاد چاق بشم چون همش چربی و عوارضه 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بیشتر ببینید
قرص کلسیم سندروس گرفته بودمدو ماه خوردم ۴ کیلو وزنم اضافه شد

بعد اگر کلسیم بدنت نرمال باشه چی میشه این قرص بخوری

شنیده ها رو ول کن 

من پودر رویال خوردم تو دوماه ده کیلو چاق شدم ...ولی اگر برمیگشتم به عقب به جای اینکه روزی یک قاشق غذاخوری بخورم یه چاق مربا خوری میخوردم که کم کم بدنم عادت کنه به پودر...و درکنارش ورزش هم میکردم چون به نسبت اینکه بالاتنه و پایین تنه اضافه میشه به پهلو و شکم هم اضافه میشه🤭

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
منم همینم یک ماه دیگه عروسی داریم نمیخام با غذای زیاد چاق بشم چون همش چربی و عوارضه

چیزی که زود بدست میاد چربیه وگرنه اگر عضله میخوای باید حدقل شیش ماهی بری باشگاه و حجم سازی

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
شنیده ها رو ول کن من پودر رویال خوردم تو دوماه ده کیلو چاق شدم ...ولی اگر برمیگشتم به عقب به جای این ...

کورتن ندارع؟