2777
2789

هیچ وقت نیومدن خونمون، عموی شوهرمه، هر سال خواهر شوهرم که متاهل و برادر شوهرم اینا که مجردن میان خونه ما از همون راه با هم میریم خونه عموی شوهرم.. جوانه.. پیر نیست که بگیم انتظاری ازش نیست.. ولی هیچ وقت اونا نیومدن خونه ما.. بخواد موقع ما که میرسه میگن روش نمیشه ولی خونه بقیه چطور روش میشه.. امسال انشالله قرار شد بریم من میخوام نرم.. بنظر شما زشت نیست؟ باعث اختلاف نمیشه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نیس. اونم احتمالا حوصله دید و بازدید با انشعاب های کوچیکتر رو نداره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

منم چندین ساله رفتم 

ولی دیگه نمیرم 

امسال به شوهرم گفتم قرار نیست هرجا بقیه رفتن ماهم بریم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

نمیریم

اوایل خیلی زیاد عید دیدنی میرفتیم چند ساله کم و کم و کمتر شده

حتی خونه ی دایی شوهرم نمیریم چند ساله گفتن چرا گفتیم ما چند سال رفتیم اونا نیومدن دو ساله اصلا نمیگن بیایید بریم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دختر خاله همسرم بده خدا هرسال میاد خونمون ولی ما حور نمیشه بریم سخت نگیریداتفاقا امروز تو این فکر بو ...

حتما برید.. یکی مثل من بله ناراحت میشم الان 8 ساله ازدواج کردم یبار احترام زیاد نیست

نه نیس. اونم احتمالا حوصله دید و بازدید با انشعاب های کوچیکتر رو نداره

پس توقع نکنن 

اسنش روشه دید و باز دید 

نمیشه احترام فقط یکطرفه باشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم