2777
2789
عنوان

اوه شما باشین عید دیدنی میرید خونه چنین شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 48 پست
فک کنم باعث سوتفاهم شده در اصل اینا فکر میکنن من خنگم و تا حالا کلی خواستن ضربه بزنن.. اونا کسایی نی ...

کاریو که میدونی درسته انجام بده اصلا فکر نکن بقیه میپسندن چی میگن یا نه 

شاید از یکی خوشت بیاد دلت بخواد بری 

شاید یکی نه 

اصلن اینکه خربار بری پیش کسی و اون نیاد پیشت یعنی طرف دلش رفت و امد نمیخواد من اینو به شوهرم گفتم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بی احترامی تا جایی سکوت داره بعدش دیگه تخریب شخصیت خودمونه.. من که دیگه نمیتونم اینجور هی شخصیتمو خو ...

عزیزم من ۵ماه بود که داغدار بودم که عید اومد باز با این حال برداشتم به همه فامیل کوچک و بزرگ زنگ زدم تبریک عید گفتم؛پاشدم عنر عنر رفتم خونه همشون عید دیدنی اما دریغ که یه نفرشون بازدید منو بیاد

کاریو که میدونی درسته انجام بده اصلا فکر نکن بقیه میپسندن چی میگن یا نه شاید از یکی خوشت بیاد دلت بخ ...

حالا شوهر من بود میگفتم بریم خونه عموم میگفت اونا تا حالا اومدن که ما بریم.. ولی موقع عموی خودش میشه صله رحم و ما این چیزا رو نداریم و.... 

عزیزم من ۵ماه بود که داغدار بودم که عید اومد باز با این حال برداشتم به همه فامیل کوچک و بزرگ زنگ زدم ...

والا آدم دلش میخواد صله رحم ایجاد بشه ولی وقتی شوقی از طرف مقابل نباشه همون نباهش از نظر من بهتره

عزیزم من ۵ماه بود که داغدار بودم که عید اومد باز با این حال برداشتم به همه فامیل کوچک و بزرگ زنگ زدم ...

تو فامیل ما هم فقط بزرگترا نوقع احتران دارن 

بعددموقع بزرگتری خودشون که میرسه همه غیب میشن 

بزرگترا قدیم دست کوچیکترا رو میگرفتن 

پشتوانه بودن واسشون 

الان بجز زیر اب زنی حسادت و توقع هیچی ندارن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
والا آدم دلش میخواد صله رحم ایجاد بشه ولی وقتی شوقی از طرف مقابل نباشه همون نباهش از نظر من بهتره

صله رحم برای شما فقط اقوام خودت هست نه اقوام همسرت 

تو فامیل ما هم فقط بزرگترا نوقع احتران دارن بعددموقع بزرگتری خودشون که میرسه همه غیب میشن بزرگترا قد ...

نمیدونم دنیا داره کجا میره حالا بخشندگی از سوی کوچیکترا هست و باید یاد بزرگترا بدیم.. 

حالا شوهر من بود میگفتم بریم خونه عموم میگفت اونا تا حالا اومدن که ما بریم.. ولی موقع عموی خودش میشه ...

چند ساله ازدواج کردین منم همسرم اوایل همینطوری میگفت ولی بعدها درست شد و الان هم عید بیشتر مامیریم دیدن بزرگترها مثل عموهای من یا دایی هام اونا هم سعی میکنن هرسال یا که نشد دو سه سال یک بار میان حتما 

تو فامیل ما هم فقط بزرگترا نوقع احتران دارن بعددموقع بزرگتری خودشون که میرسه همه غیب میشن بزرگترا قد ...

بزرگی بزرگه که بزرگترین کنه

من یه دختر تنها که پدر مادرم و از دست دادم داغداربودم خوب بود برگردن بیان باز دید من 

انگار منو هم همراه پدر مادرم خاک کردن، البته من دیگه این مدت آنقدر قوی شدم که توقعم رو از همه بریدم 

اما نه رسم صله رحم ،نه یتیم نوازی هیچی به هیچییی

چند ساله ازدواج کردین منم همسرم اوایل همینطوری میگفت ولی بعدها درست شد و الان هم عید بیشتر مامیریم د ...

8 ساله ازدواج کردیم.. عموش یکبار دعوت مارو نیومد.. بهونه کم رویی رو میارن.. منتها این کمرویی فقط واسه خونه و دعوتی ماس.. بالاخره میگید دو سالی اصلا 4 سالی.. بالاخره یکبار اومدن خونتون دیگه. واین هیچ وقت نیومده.. خوشم نمیاد از آدمایی که اقوامو سوا میکنن.چی بگم خواهر دلم خیلی پره.. همش هم تقصیر خودمه که هیچ وقت اعتراضی نکردم

یعنی چی؟ یعنی وظیفه من فقط اقوام خودمه؟

تو دین ما و اون چیزی که حدا ارت انتطار داره اقواک خودته خواهر برادر مادربزرگ خودت 

اسمش روشه رحم یعنی کسایی که باتو در یک رحم بودن 

و از یک رحم هستین 

اگر با شوهرت میری لطف هست و ثواب داره 

همچنین شوهرت درمقابل  اقوام تو 

بزرگی بزرگه که بزرگترین کنهمن یه دختر تنها که پدر مادرم و از دست دادم داغداربودم خوب بود برگردن بیان ...

خدارو داری.. برات کافیه.. خدا بهتون صبر بده و نبودشون رو به بهترین نحو یجورایی  براتون جبران کنه.. تو این مواقع آدمارو باید شناخت