2777
2789

من ۲۰ سالمه اون ۲۶. دو ماهه باهم تو رابطه ایم. ولی از خیلی قبل تر همو دوست داشتیم. از همه لحاظ خوبه یعنی قیافه و وضعیت مالی و... فقط کمی اخلاقش تنده. ما چند باری باهم بحث و دعوا داشتیم که متاسفانه هر دوی ما توی بحث یه حرفی میزنیم که بعد پشیمون میشیم. چند هفته پیش من باهاش قهر کردم و بهش گفتم کات کنیم که بدجور عصبی شد و گفت من نمی‌خوام از دستت بدم میخوای قهر کنی قهر کن ولی حرف جدایی نزن. تا دیشب ما سر یه مسئله ای که اصلا اهمیت خاصی نداشت بازم دعوامون شد و من گریم گرفت و گوشی روش قطع کردم و بعد چن ساعت خودش بهم چن بار زنگ زد و گوشی برداشتم بهش گفتم لطفاً دیگه بهم زنگ نزن. اونم بدون هیچ اصراری گفت باشه خداحافظ و قطع کرد. من بغضم گرفته بود بهش زنگ زدم گفتم ینی تو اینجوری عاشقمی که راحت قبول می‌کنی گفت وقتی تو دوسم نداری و هر سری میگی کات و تا حالا دو بارم منو بلاک کردی پس  منم اصرار نمیکنم. بعد منم بهش گفتم یا اخلاقتو درست کن یا همین الان برو اونم گفت خدافظ و قطع کرد.

بچه ها حالم خیلی بده زنگ بزنم بهش ؟ چی بگم بهش ؟ من خیلی دوسش دارم ولی اون فکر می‌کنه نقش بازی میکنم و نمیخوامش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو اونیو که میخوای بگی

میگما میشه ب منم کمک کنی؟

من عاشق ی پسره م 

مشکلاتی داشتیم ک باعث شد اون کات کنه 

هفت مهر کات شد 

تا۲۴ آبان ازش خواستم نره🤦🏻‍♀️(فقط واسهذاین تلاش کردم ک قبلا خیلی برام تلاش کرده بود)

منم دیگ بعد از ۲۴ ول کردم اخه دعوا خیلی شدید بود.

آذرماه تولدش بود تبریک نگفتم بهش مث ک اومده بود انبلاک کرده بود باز بلاک کرده بود و چکم کرده بود 

ده روز بعد از اینم اینستامو انبلاک کرد 

ی دوهفته ای بعد تلگرام رو انبلاک کرد 

و سه روز بعد واتساپمو دوماهه استوری هامو تو واتساپ میبینه ولی هیچی نمیگه 

چیکار کنم قصد این چیه؟

نمیسازین باهم چه اصراری دارین بمونین؟ اگه با اخلاقش کنار نمیای چه فایده داره

خیلی دوسش دارم... ولی چون چن بار حرف کات زدم اون فکر می‌کنه هیچ علاقه ای بهش ندارم و برای سرگرمی باهاشم

دوست داشته باشه برمیگرده خودتو کنترل کن 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید