2777
2789
عنوان

اوه شما باشین عید دیدنی میرید خونه چنین شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 48 پست
بهشون بگم عید دیدنی بیاین خونمون.. از نظرتون زشت نیست؟

بگو من نمی‌خواستم بیام چون شما نمایید 

این سری شما هم تشریف بیارید 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس توقع نکنن اسنش روشه دید و باز دید نمیشه احترام فقط یکطرفه باشه

منم که میگم نره دیگه. اشتباه متوجه شدی حرفمو. دعوام نکن ناراحت میشم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
همسرم چطور به احترام من سر به خانواده و اقوام من نمیزنه؟ همیشه خودشه و اقوام خودش.. پس احترامی نمیمو ...

همسرتون اگر این طور رفتار میکنه نرید...شما اول اخلاق همسرتونو لحاظ کنید تا بهتر راهنمایی کنیم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بگو من نمی‌خواستم بیام چون شما نمایید این سری شما هم تشریف بیارید

دعوتی چندین بار دعوتشون کردم. اونا هم مارو... ولی همون دعوتی هم زن و بچه ها میان خودش نمیومد.. با ازدواجمون هم مخالف بود از اول.. چندین بار دلم از حرفاش شکست.. اصلا دیگه نمیتونم چنین اشخاصی رو احترام بذارم

بنظرم کسی که شعورش نمیرسه بازدیدت رو پس بده دیگه نباید خونش بری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من به خاطر ارزشی که برای خودم قائل هستم دوساله هیچ جایی عید دیدنی نرفتم و حتی تلفن هم نزدم که تبریک ...

بی احترامی تا جایی سکوت داره بعدش دیگه تخریب شخصیت خودمونه.. من که دیگه نمیتونم اینجور هی شخصیتمو خورد کنم

همسرتون اگر این طور رفتار میکنه نرید...شما اول اخلاق همسرتونو لحاظ کنید تا بهتر راهنمایی کنیم

آرره همیشه عید طرف خانواده خودشه. بزور یه دعوتی میاد خونه بابام اینا.. منم دارم میشم مثل خودش.. والا تا یه جایی آدم کوتاه میاد

دقیقا 8 سال کمش بوده احترام؟

عموهای شوهرم برا بچه اولم هم حتی پول تولشون رو توی مهموتی دیگری دادن حتی نیومون پیشمون 

پاگشا هم نکردن 

پدرشوعرم هم بزرگتر بود هرسال توقع داد با تموم بجه هاش بریم دیدو بازدید 

و وقتی نمیرفتیم دلیل میخواست و ارشاد و راهنمایی میکرد که سنت حسنه هست و فلان 

الان چتد ساله کمش کردین باز با چشم بد نگاهمون میکنند 

فامیل هم پرتوقع شدن .جالبه بچه های اونا هم پیش پدرشوهرن نمیره 

تا اینکه متوجه شدم پدرشوهرم و مادرشوهرم با وجود بچه ها و به رخ کشیدنشون به فامیل احساس قدرت میکنه 

و تلاش من اینه از سر شوهرم بندازم همچین کارهاییو 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
شما وقتی میری خونشون شخصیت واحترامتو داری نشون میدی

فک کنم باعث سوتفاهم شده در اصل اینا فکر میکنن من خنگم و تا حالا کلی خواستن ضربه بزنن.. اونا کسایی نیستن که شرمنده بشن از رفتار طرف.. بلکه خر فرض‌ میکنن