2777
2789

سلام به همگی

من تک فرزندم و متاسفانه هیچ رفیق و پارتنری ندارم.زندگیم شده سرکار رفتن بعدا هم خونه میام یا سرم تو گوشیه یا رمان میخونم هر از گاهی میرم بیرون برای خرید و اینم بگم از تنهایی متنفرم🥺میشه بگین چه فعالتی به غیر از کلاس رفتن سراغ دارین که در زمان آزادم انجامش بدم و از تنهایی در بیام شایدم چند تا رفیق تو این راه پیدا کنم.لطفا هر چی به ذهنتون میاد برای راهنمایی بگین

(چون کارم شیفتی هست نمیتونم هر هفته سر تایم مشخصی برم کلاس و فعلا تمایلی به ثبت نام تو کلاسی ندارم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب شما خودتون متوجه شدین بخاطر شیفت های کاری و دانشگاه تون باهم تداخل شده 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
میتونی باشگاه بری هر موقع وقت کردی ،چند سالته؟راضی هستی از اینکه تک فرزند هستی؟رابطه با پدر مادرت چط ...

از تک فرزند بودن اصلا راضی نیستم خیلی بده خییییلی

رابطم با خانوادم مخصوصا مادرم خوبه

تو کافه هایی ک مافیا بازی میکنن

مافیا اصلا بلد نیستم بعدا این افراد مگه اکیپی نمیرن واسه بازی کردن؟غریبه راه میدن تو بازی؟

یاد گرفتن مافیا هم به نظرم خیلی سخته چون سبک های متفاوتی هست نوب بازی در بیارم به جای اینکه خوش بگذرونم و دوست پیدا کنم هم معذب میشم هم تو دلشون بهم فحش میدن😁 

فیلم ببین نقاشی بکش کیک بپز از یوتیوب یه مهارت یادبگیر اگه خیاطی بلدی یچی بدوز آشپزی کن غذاهای جدید ...

فعالیت هایی که گفتین برای توی خونه هست من میخوام برم بیرون اما نه کلاس!