2777
2789
عنوان

از دست کروناو مردمی که رعایت نکردن

789 بازدید | 43 پست

برادر همسرم کرونا داره و کلا مشکل داره نميتونه کاراشو خودش انجام بده الان تو بخش کرونایی بستریه و شوهرم همراهشه.تو خونه هم بچه ده ساله و نوزاد 4 ماهه دارم خیلی براشون نگرانم ممکنه بچه هام بگیرن؟؟؟من چیکار کنم؟؟؟؟البته ناگفته نمونه خواهرای شوهرم پرجمعیتن و اصلا رعایت نکردن همیشه خونه مادرشون بودن والان نتیحش شده این

لعنت به همه روزای بعد از تو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دو هفته شوهرت تو اتاق جدا باشه خودتم خونه مامانت نرو

خودم خیلی وقته جایی نمیرم .اما شوهرم از سرویس بهداشتی استفاده میکنه خطری نداره برا بچه هام؟؟

عجبه بیمارستان اجازه داده که همراه ببرن، لباس مخصوص خریدین؟ 

مشکل داره و نميتونه کاراشو انجام بده مثلا دستشویی نميتونه بره آره گلم لباس مخصوص داره

خودم خیلی وقته جایی نمیرم .اما شوهرم از سرویس بهداشتی استفاده میکنه خطری نداره برا بچه هام؟؟

همیشه تهویه اش روشن باشه درش رو هم باز بزارید. هوا هم تو خونه حریان داشته باشه همه پنجره ها رو نبندید

یه اسپری الکل یا اب و. وایتکس هم بزار تو یرویس بگو بعد از استفاده به شیر الات و... بزنه

ولی کروناییا ک همراه ندارن مادرشوهرم بستری بود ب کسی احازه همراهی ندادن

گفتم که ایشون مشکل دارن باید یکی باشه زیرش عوض کنه و از طرفی هم تشنجی هست و وقتی بیمار هست کلا اختیار رفتارشو نداره.

عجبه بیمارستان اجازه داده که همراه ببرن، لباس مخصوص خریدین؟ تا دوهفته از راه تنفس انتقال میابد ویک ه ...

بیمارستان بدون همراه مریض قبول نمیکنه

مگه میرسن به این همه بیمار رسیدگی کنن؟ باید خود بیمار یکی رو همراه بیاره

بیمارستان بدون همراه مریض قبول نمیکنه مگه میرسن به این همه بیمار رسیدگی کنن؟ باید خود بیمار یکی رو ...

نه آخه بیمارستان بشدت آلوده ست اینجوری اگه همراه همه داشته باشن هم خیلی شلوغ و هم خطر آلوده شدن همراه زیاده، به گفته ی دوستمون فقط اونایی که شرایط خاص دارن میتونن همراه داشته باشن. 

کاش ملت بفهمن واقعا

الان یکی تاپیک تولد زده،اونوقت میگن کی ها دعوتن،میگه هیچکی خودمونیم(یه لیست بلند بالا از عمه و خاله و جاری و زن عمو ،خانواده و پدر مادر و..)نمیدونم مورد مونده بود که دعوت نکرده باشن

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂