2777
2789
عنوان

واقعا پولدارا خیلی زندگی خوبی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 32 پست

بله پول لازمه امااااا کافی نیست عزیزم…

اگه بالاشهر نشین بودن خوشبختی میاورد که من الان خوشبخت ترین بودم🙃

در حالی که تو زندگیم کلییییی مشکلات دارم که متاسفانه نمیتونم اینجا مطرح کنم…🖤

اره واقعا پول خیلی خوبه اونم توی جوونی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول ندارم هرکسی مشکلات خودشو بعضیا با سیلی صورتشون سرخ نگه میدارن ونمیذارن کسی از بدبختیشون با خبر ...

نمیگم همیشه خوبه 

ولی فکرکن یه زوج جوان ک پول ندارن 

با حقوق جفت شون فوقش بتونن اجاره خونه بدن 

همش بیگاری

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

اگه به عدالت خدا اعتقاد داریم. کسی که پول زیاد داره یک سری مشکلات داره که در مخیله اون شخص که اون ثروت رو نداره، نمیگنجه..

کسی هم که اون ثروت رو نداره یک سری مشکلات رو نداره. به جاش مشکلات دیگه داره.

هیچ کس در این دنیا خوش خوش نیست، پشت برخی از لبخند ها درده. اما ما بی خبریم،  تا پای سفره دل کسی ننشستیم  نمیتونیم بگیم خوشبحالش و اینکه حسرت و آه کشیدن زندگی دیگران سبب انرژی منفی برای اونا میشه.آیا ما دوست داریم اونا به مشکل بخورند؟ ما میتونیم زرنگی کنیم و با دعا کردن براشون هم براشون زیادتر بخوایم هم خدا میبینه ما دلمون بزرگه روزیمونم بیشتر میشه... اینطوری انرژی مثبت هم نصیبمون میشه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید

من به خانواده‌ی خیلی پولدار خفن از اینا که تو دبی هم چندتا آپارتمان و رستوران دارن دیگه تو تهران بماند…

میشناسم که زن از شوهرش طلاق گرفت یه پسرش با موتور تصادف کرد تو ۳۰ سالگی فوت کرد…

واقعیت یه لحظه هم نخاستم جاشون باشم

من یه پسر فوق پولدار میشناسم از رو بدبختی تو نی نی سایته تو خصوصی زنای سایت با کاربری زنونه پلاسه اینم نمونه پولداری تو ایران 

پول مهمه ولی چیزای مهمتری وجود داره که عمرا یه پولدار بتونه بفهمه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
میفهمم چی میگی فقط باید برنامه داشت ک چطور باید خرج کرد

منظورم البته یه چیز دیگه 

هم بود 

طرف خانمه با پول شوهرش رفته کوبیده ساخته بعد بچه هاش و خونه زندگی و شوهرشو ول کرده رفته با یه پسر همسن بچه خودش دوست شده و بچه هاش الان آس و پاس شدن! زندگیشون از هم پاشیده

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
نمیگم همیشه خوبه ولی فکرکن یه زوج جوان ک پول ندارن با حقوق جفت شون فوقش بتونن اجاره خونه بدن همش بیگ ...

بخدا این زندگی خیلی شرف به پول بلاگرااااا

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

نه به اندازه خانواده خوب داشتن نه به اندازه پدر سالم وخوب داشتن نه به اندازه خونه پراز عشق داشتن

خب همه اینا رو نداریم 

پولم نداریم 

کاش لااقل پول بود خیالمون راحت بود 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد