2777
2789

سلام مهربونا✨❤️طاعات عباداتتون مقبول حق انشالله

امشب برای حاجت دلای قشنگتون می‌خوام حمد بخونم .شماهم اگه قابل دونستین برام دعا کنین زودتر مشکلاتم حل بشه و از پس چالش‌های مهمی که سر راهمه سربلند بیرون بیام❤️ 

حاجتتون رو بزارین اگر غمی به دلتون بود میتونیم باهم درد و دل کنیم .مرهم هم باشیم💝🌷🤍

حاجتتون رو بنویسین تا برای هم دعا کنیم💝

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من به این نتیجه رسیدم به هیچ کس جز خدا نمیتونم دردمو بگم... 

واسم دعا کن عاقبت بخیر بشم

منم دعا میکنم ان شاالله موفق باشید 💚

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید

میشه دعا کنین برام مشکلاتم حل بشه🥺🙏

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
بیشتر ببینید

برام دعا کن چیزی که تو دلمه اتفاق بیوفته 

منم برات حمد خوندم مرسی ❤

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !

مرسی عزیزم به نیت اینکه خدا اون کار بد منو همسرمو ببخشه و بهمون فرزند سالم و صالح عطا کنه

خانوما اگه کسی خواست میتونم براش برنامه ورزشی بدنسازی به طور کااملا رایگان طبق اهدافی که داره بنویسم ❤️ برای دریافت برنامه به این آی‌دی تو ایتا پیام بدید MRM_HOURA@