2777
2789
عنوان

بعد از سه سال بلاکم کرد

336 بازدید | 44 پست

امروز بعد از ۳ سال زندگی کردن باهم از راه دور، قرار ازدواج خواستگاری و دوست داشتن هم، رفتن باهم به همه جا، اومدن اون رفتن من، بلاکم کرد، هرچقدر گریه کردم گفت دیگه دوستت ندارم و به رابطمون حسی ندارم چون همو از نزدیک کم میبینیم، من کارم آماده بود و منتظر بودیم شرایط اون اوکی بشه تا ازدواج کنیم ولی درکمال ناباوری اون منو ول کرد :) با اینکه من جلو تر بودم من فداکاری کرده بودم اون منو ول کرد، از همه جا بلاکم کرد و زنگ میزنمم جوابمو نمی‌ده، مادرشم گفت اگر زنگ زد جوابشو نده، نفرین میکنمم دلم خنک نمیشه ولی نمیدونم چیکار کنم..

برام باورکردنی نیست هنوز چون چیزی که بینمون بود خیلی قوی و قشنگ بود...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باید زودتر میگفتیش بیاد جلو

گفتن نداره اگه میخواست میومد

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
گفتن نداره اگه میخواست میومد

همون اول باید طی کرد

بعضی پسرها الکی طولش میدن در صورتی که اصلا قصد جلو‌ اومدن ندارن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
همون اول باید طی کردبعضی پسرها الکی طولش میدن در صورتی که اصلا قصد جلو‌ اومدن ندارن

خواستگاری کردن ازم، فرصت خواستن تا شرایط کارش درست بشه و ماشین بخره، از روز اول به همین قصد حرف زدیم

باید چیکار میکردم که اینطور نشه؟

تو اصلا مقصر نیست ، خداروشکر کن ک با یه شکم جلو اومده و بچه این موضوع رو نفهمیدی 

اون سرش یه جا دیگه گرم شده مطمین باش 

چون میگی دچر بودی خوب دسترسی نداشته هر کار بخواد با جسمت بکنه رفت سراغ کسی ک نزدیکه