2777
2789

یه تاپیک دیدم بچه رو میخواست بفرست اون رشته خودش میخواست

من از بچگی حق انتخاب لباس نداشتم اونا باید انتخاب میکردن الان سنم رفته بالا مسخرم میکنن میگن تو خریدت طول میکشه نمی تونی انتخاب کنی خوب شما اعتماد به نفس از من گرفتین

حق انتخاب پوشش نداشتم حق هیچ کاری نداشتم الانم اعتماد به نفس ندارم خودشون بهم تیکه میندازن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من از بچگی خودم تصمیم گرفتم بنظرم همین که راهنمایی کنن کافیه 

بعدا ادم بیشتر هم گوش میده 

بعد یه مدت بیشتر هم رو حرفاشون دقت میکنه 

چون میدونه تو هیچی هیج اجبازی نیس

خدا آگاهش کنه

دقیقا بهش گفتم 40 سالت شده نفهمیدی ، از اینجا به بعدشم دیگه نمیفهمی

فقط شرایطم اوکی بشه از این خونه بزنم بیرون ، بخدا بلاکشون میکنم ، هم خودشو هم شوهرشو هم پسرشو هم از اون طرف پدرمو

مث من 

انتخاب رشتم با اجبار 

لباس به سلیقه مامانم

حق آرایش کردن نداشتم 

حتی یه دوره‌ای مجبورم کرده بودن چادر بپوشم 

با کلی دعوا و گریه که من خرس گنده شدم اتاق احتیاج دارم که درس بخونم تازه تو ۱۶ سالگی صاحب اتاق شدم اونم به سلیقه مامانم وسایلش خریده و چیده شدن 

از نظر اخلاقی و محبت هم که زیر صفر بودن

ازدواج کردم راحت شدم از دست اون همه اجبار الکی 

من افسرده شده بودم داروی ضد افسردگی مصرف میکردم 

افت تحصیلی شدیدی پیدا کردم یهو از شاگرد اول کلاس بودن رسیدم به کسی که حتی امتحانای کلاسی رو هم نمیتونست بده

خدا سر دشمنمم نیاره

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️