2777
2789

مم چند ساعت پیش خیییلی بد عصبی شدم،بع زور خودمو کنترل کردم داد نزنم 

ت‌ا رسیدم خونه بازم عصبی شدم،بعد یه لحظه انگارکل بدنم سست شد قلبم داست وای نیستاد،به زور نفس میکشیدم  چند لحظه دراز کشیدم،دستامم نمی تونستم حرکت بدم بعدش خوب شدم

الان بازم اونجوری شوم ولی نه به اون شدت قبل

فشارمم سری اول همسرم گرفت خوب بود،نمیدونم چم شده

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ بزن اورژانس علائمتو بگو

اگ میتونی هم بگو شوهرت بره داروخونه علائمتو بگه یه دارو آرامبخش ضعیف بگیره آروم میشی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

ممکنه صفراتون بالا باشه چون صفرا گرم‌وخشکه و باعث میشه آدم زود عصبی بشه

از صفرابر ها استفاده کنین آب انار آب زرشک سکنجبین کاسنی براتون خوبه

مشاوره در زمینه بیماریهای زنان و ناباروری و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664تلگرام پیام بدین

عزیزم استرس بهت وارد شده، حمله عصبی بوده، اگر یکم داروی اعصاب داری دم کن بخور، عالیه، شربت گلاب هم خ ...

گلاب دارم فقط

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁
گلاب دارم فقط

گل گاوزبان با لیمو 

اسطوخدوس با عسل

اینا آرامبخش هستن

ریشه مشکلتون باید حل بشه 

اگه مزاج پایه تون صفرا باشه که باید تغذیه مناسب مزاج صفراوی رو داشته باشین ولی اگه غلبه صفرا داشته باشین با پاکسازی و اصلاح مزاج قابل حل هستش

مشاوره در زمینه بیماریهای زنان و ناباروری و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664تلگرام پیام بدین