2777
2789

مثلاً تا یه حدی توی خصوصی حرف می‌زنیم بعد اوایل خیلی مشتاق میان جلو یهو وسط چت کردن می‌بینی یهو غیبشون می‌زنه و دیگه نمیاد و مطمئنم خانم هستند آقا نیستند که مثلاً الان بیاید بگید که لابد آقا بودن اینا، بدون استثنا همشون همینجوری شدن اصلاً به روز دوم نکشیده قشنگ توی خصوصی حرف می‌زنیم مشخصات میدیم وسط چت احساس می‌کنم که طرف داره سرد و بی‌روح جواب میده و یهو هم غیبش می‌زنه خب نمی‌خواد دوستی کنه همون اول نیاد و یا لاقعل خداحافظی کنه بگه شرمنده من نمی‌تونم با شما دوستی کنم خیلی بهم برمی‌خوره که وسط چت کردن یهو غیب میشن بچه هم نیستن که بگم عقلشون نمی‌کشه همشون زنای گنده گنده واقعاً متاسفم برای همچین آدمایی قشنگ توهین حساب میشه

برام صلوات میفرستین

بیا دوست خوب هم بشیم🤝

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

از این سایت که دوست در نمیاد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقااا 😐 من اول فک میکردم شاید مشکل از اون بخشه پیامارو نمیاره دیدم نه اینطور نیست 😐

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید
بیا عزیزم😁🫂. واقعا ۱۷ سالته؟

اره

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

اکثر آدما متاسفانه اینجوری هستن بعدش خوده آدم پشیمون میشه که چرا با اینجور آدمای حرف زده

بخدا همش دنبال ایراد تو خودمم ولی میبینم به مودبانه ترین حالت باهاشون حرف زدم. بدون استثتا اینجوری میکنن بهم برمیخوره واقعا

برام صلوات میفرستین
خیلی کوشولویی نانازی

🥺🥺 

مگه شما چند سالته؟