2777
2789

توی دوران پی ام اسم میل خیلی شدیدی به شیرینی دارم الان چهارتا شیرینی کشمشی خوردم بازم دلم میخواد 😭😭😭 ای خدا چرا منو نمیکشی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان هستم بگو

چون پروتیین کم میخوری سعی کنی روزی یدونه سیب یا پرتقال یا خرما بخوری جایگزین شیرینی و شکلات وقند کنی کلا چیز مصنوعی دورشو خط بکشی من اول اینکارو کردم سایزم ۱۱۰بود ورزشم میکردیم رسیدبه۱۰۶ولی دیگه چیز مصنوعی نمی‌خورم الان دوهفته ورزشو گزاشتم کنار ولی خب چیز مصنوعی نمی‌خورم بجاش خرما یا پرتقال اگه هوس شیرینی کنم وبیشترش تلقینه بنظرم که الان پریودم پس شیرینی بخورم تو بیشتر داری خودتو گول میزنی منم باید ورزشو شروع کنم چون بااینکه رژیمم باز غذا یکم زیاد میخورم واسه همین سایزم استپ شده و کم نمیشه وگرنه ورزشم نکنی رژیمت درست باشه یک‌ماهه سایز کم و کمتر میشه 

چون پروتیین کم میخوری سعی کنی روزی یدونه سیب یا پرتقال یا خرما بخوری جایگزین شیرینی و شکلات وقند کنی ...

من با رژیم دکتر توی یه ماه سایز دورشکمم از ۱۰۹ شد ۱۰۵ 

منم کلا شکر و قند رو حذف کرده بودم ولی واقعا تلقین نیست حالم خوب نیست مغزم سوق میده به سمت شیرینی تا دوپامین ترشح کنه ولی بازم ممنونم که راهنمایی کردی

من با رژیم دکتر توی یه ماه سایز دورشکمم از ۱۰۹ شد ۱۰۵ منم کلا شکر و قند رو حذف کرده بودم ولی واقعا ت ...

عزیزم چون شیرینی خوردی مزش رفته زیر دهنت کلا ترفند شیرینی شکلات اینه که معتادش میشه و ترکش سخته باید بخودت فرصت بدید بگی ما چیز مصنوعی نمی‌خورم باعث چاقیم میشه آهنگ گوش بده هیکل زنای خوش اندامو نگاه کن بگو اینام این چیزا نمیخورن که خوش اندامن من آزادم ازاینا بیشتره خیلی تاثیرگزاره