2777
2789
عنوان

ایا واقعا ابله مرغون گرفتم😱😱😱

207 بازدید | 16 پست

دیشب تب و لرز خیلی شدید داشتم

امروز دیدم روی بدنم قسمت سینه و شکمم ۵الی ۶ تا تاول زده ولی یه شک کردم اینکه اینا تبخاله مال دیشب 

یا جوش آبله مرغونه؟ 

جوشام به صورت آبکی هستن و دتا رو صورتم بود ترکوندمشون😭😱

ابله مرغون خیلی مریضی بدیه؟

اربابم حسین🖤🥀

بله آبله مرغونه دستش نزن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله به احتمال ۹۰ درصد... اگه قبل تاولا تب لرز و کلا علائم سرماخوردگی داشتی و تاول ها هم ابکی هستن ابله ست..برای اطمینان فردا اول وقت برو پزشک به هیچ عنوان نترکونشون

کاربری دست دو نفره

بله آبله مرغان هست 

برید دکتر قرص ضد ویروس بدن پیشرفت نکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خاک ب سرم😭😭😭😭😭😭 مطمئنی؟

دور از جونت 

اره چون آبکی و تاول طوره 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
بله به احتمال ۹۰ درصد... اگه قبل تاولا تب لرز و کلا علائم سرماخوردگی داشتی و تاول ها هم ابکی هستن اب ...

۴ تاشون رو ترکوندم چون نمیدونستم جوش آبله ان😢

اربابم حسین🖤🥀

اره آبله مرغونه!

رو صورتت رو ترکوندی؟؟؟؟؟؟؟ وای دختر جاش میمونه!!!!!

ترمیم کننده خیلی خوب بخر بزن

شانس بیاری جاش نمونه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

۴ تاشون رو ترکوندم چون نمیدونستم جوش آبله ان😢

برو پیش یه متخصص پوست تا دیر نشده بهت پماد و ترمیم کننده بده گود نشن و دیگه بهشون دست نزن اصلا به خودت استرس نده منم گرفتم تازه چند روزه بهتر شدم

کاربری دست دو نفره

احتمالا ابله اس 

فقط اصلااا دستکاریشون نکن من 13 سالم بود گرفتم. یه دونشو رو پیشونیم دستکاری کردم هنوز جاش هست! 

به نام خداوند رنگین کمان چنین گفت با ما به روشن بیان که آینده ایران بسی روشن است به پاکی خونم به اسمم کیان🖤