2777
2789

با مامانم دعوام شد سراینکه بین من و خواهرم فرق میزاره .خواهرم ۱۵ سالشه منم تازه رفتم تو ۲۰ 

همه کاراشو مامانم انجام میده ولی من بیچاره کلفت خونم یه دستت درد نکنه هم بهم نمیگن  یه خواهر ۷ساله هم دارم از وقتی فارغ التحصیل شدم خودم دارم همه کاراشو میکنم میبرم مدرسه میارمش  ،حمام ،بیرون بردن ، تکالیف وکلاساش و ...کلا ۲ساله من مادرشم..

خواهرکوچیکم خیلی مهربون و قدردونه ولی خواهردیگم که ۱۵سالشه هیچ کاری نمیکنه تو خونه هروقتم یه کاری بهش میسپارم مامانم براش انجام میده ، امشبم سرهمین با مامانم دعوا کردم قبلشم خواهرمو کتک زدم چون زبون درازی میکرد 

مامانمم از خواهرم دفاع کرد گفت نزدیک خواهر بزرگت نشو اون دیوونست و فلان ...به منم گفت عشقم میکشه کارای دخترمو انجام بدم اصلا بیشتر دوسش دارم به تو چه؟

منم عصبانی شدم دوبسته قرص آسنترا داشتم همشو خوردم دعاکنید بمیرم ...

خودمم بخاطر پشت کنکور موندنم افسردگی شدید دارم ولی مامانم بهم میگه روانی ..بخاطر همین مامانم پشت موندم ۲ساله پرستار بچشم  

دعا کنید بمیرم ای کاش بیشتر قرص داشتم میخوردمشون راحت میشدم ..

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

چرااینکاروکزذی

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکس جای من بود همین کارو میکرد

توباید ازشرایط فرصت بسازی بشین درستو بخون بری شهردیکه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱

بیشتر ببینید
ای کاش میتونستم اصلا دوسش ندارم

اگه جای من باشی چی میگی 

بیشتر ببینید
ازت خواهش میکنم برو به یکی بگو و استفراغ کن اسنترا دوتاشوبخوری خدا میکنه چ بلایی سرت در میاره خیلی خ ...

پس چرا هیچیم نمیشه 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
ای بابا

برو اورژانس،،،،ولی عزیزم خواهرتون یه نوجوانه،،،یعنی اوج حرف گوش نکردن و لجبازی،،،بهتره یه مقدار رو خودت کار کنی کمتر عصبانی بشی و توی انجام کار ها فقط کاری که وظیفه ت هست رو انجام بدی که باعث نشه نقش یه مادر رو داشته باشی و  بخوای خواهرت رو تنبیه کنی(هر چند که کار اشتباهی کردی)،،در نتیجه بخاطر خستگی که داری،بیشتر عصبی میشی،و هیچ کس نتونه حق رو به شما بده،تمرکزتان رو بزار روی درست،استقلال و کنترل عصبانیت