2777
2789
عنوان

این پسره یازده سال از من بزرگتره چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 76 پست
از سال ۹۸ اینجام به تعداد حضورم تو سایت این سوالت رو تاپیک زدی بابا بکش بیرون از این سوال پیر شدی رف ...

چی میگی بابا؟؟؟؟شعر میگی؟؟؟ من اولین بارمه برای این شخص تاپیک زدم تو چی میگی این وسط؟؟ خاستگارهایی داشتم که تفاوت سنی داشتیم ولی برای این آدم تازه اومده خاستگاریم تاپیک زدم بعدم به شما چه مگه تاپیک زدن من به شما مربوطه ؟؟؟؟؟

چی میگی بابا؟؟؟؟شعر میگی؟؟؟ من اولین بارمه برای این شخص تاپیک زدم تو چی میگی این وسط؟؟ خاستگارهایی د ...

😐😆 هر چقدر دوست داری تاپیک بزن واسه هر خواستگاری که دلت میخواد تاپیک بزن موفق باشی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😆 هر چقدر دوست داری تاپیک بزن واسه هر خواستگاری که دلت میخواد تاپیک بزن موفق باشی

ببین یه چیز بگم

زبونت خیلی تند و تیزه مواظب قلب سیاهت باش که آه یکی نگیرتت با این زبونت😊😊😊😊 البته تویی که به دختر ۲۳-۲۴ ساله میگی پیر مشخصه تو اون مغزت و افکارت و شخصیتت چی هست 🤣🤣

دوس‌پسرم ده سال بزرگ تر بود فاجعهههه بی روح بی ذوق فق دنبال رفع نیاز هاش بود!

نکن عزیزم نکننن هیجان ندارن 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
ببین یه چیز بگمزبونت خیلی تند و تیزه مواظب قلب سیاهت باش که آه یکی نگیرتت با این زبونت😊😊😊😊 البته ...

حرف حق تلخه قبول دارم 😅

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
حرف حق تلخه قبول دارم 😅

جالبه تو تاپیک مذهبی هم میزنی🤣🤣🤣 دلم به حال بچه‌ای آیندت میسوزه که مادرشون مغزش مال عهد بوقه .راستی تاپیک جدیدمو ببین دوست داشتی بخند😉🤣🤣🤣🤣🤣

جالبه تو تاپیک مذهبی هم میزنی🤣🤣🤣 دلم به حال بچه‌ای آیندت میسوزه که مادرشون مغزش مال عهد بوقه .راس ...

آره میزنم دیدی بلاااا🤣

ولی یه استثنا داره اونم اینه شامل تو نمیشه 🤣🤣

بیشتر ببینید
عزیزم اون آقا شمارو واسه ازدواج نمیخواست

من تاحالا حرفی‌دربارش نزدما

ایشون منو میخادا وپیگیره من نمیخام زنش شم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
شامل کسایی که افکارشون پوسیده هست چی؟میشه؟🤣🤣

آره چرا نشه مگه تو افکارت سالمه که میترسی شامل حالت نشه 🤣

بیشتر ببینید
آره چرا نشه مگه تو افکارت سالمه که میترسی شامل حالت نشه 🤣

واییییی روتو برم بشر🤣🤣🤣🤣🤣 چقدر پررویی آخه.اینقد بهت چیز گفتن بعد هنوز باورت نشده ؟ البته تو اینقدر باهوشی که فهمیدی من ۴۸سالمه پوکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣 راستی مگه نگفتی دیگه جواب نمیدی؟چرذ همش آنلاینی تو تاپیکم😂😂