2777
2789
عنوان

بنظرتون شرم اوره که پریودی رو کسی بدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 73 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جار نمیزنمولی میگم دل و کمرم درد میکنه میفهمن یه بارم بدجور سر چیزای الکی قهر کردم مامانم به دادا ...

من ک داداشم خودش حواسش هست ک چی برام خوبه و چی نیست... 

لایک کردن پست شما ب معنی پسندیدن نیست، ب این معنیه ک پستتونو خوندم.. 

چرا؟!

دلیل نداره که بقیه بخوان متوجه بشن ما توو چه وضعیتی هستیم . اگه خیلی شرایطمون سخت باشه و نیاز داشته باشیم که مراعات حالمونو بکنن ، میتونیم بگیم که الان حالم خوب نیست ، یا من فعلا نمیتونم این جور باشم یا اینکار رو بکنم .... 

دلیل نداره که بقیه بخوان متوجه بشن ما توو چه وضعیتی هستیم . اگه خیلی شرایطمون سخت باشه و نیاز داشته ...

همونطور ک گفتم اگ مرد تو خانواده باشه خیلی بهتره ک بدونه... 

[QUOTE=376503079]دلیل نداره که بقیه بخوان متوجه بشن ما توو چه وضعیتی هستیم . اگه خیلی شرایطمون سخت باشه و نیاز داشته ...[/QUOTE

هر ماه دو سه روز حال یکی خوب نباشه برادر یا خواهر نوجوان یه متلک هم می گه که تو کی حالت خوبه؟! 

تو خونه ی ما هم اوایل شرم آور بود اونم بخاطر ذهن قدیمی مادرم که از مادرش به ارث برده بود.

بعد ازدواجم خودم علنی کردم پیش پدر و برادرهام و واقعا نتیجه ی مثبت دیدم از همراهی و فهم شون 

و چقدر ناراحتم بابت روزایی که الکی درد کشیدم و با استرس پد تعویض میکردم که مبادا پدر و برادرهام بفهمن و هم هم مقصر مادرم بود.

خونه خودمون حالا شرمگین نبود ولی عادی هم نبود من اشاره میکر م که دلم درذ مبکنه بابام رعایت میکرد مثلا دراز میکشیدم نمیگفت یه لیوان آب برام بیار یا کلا کاری بهم نمیداد خودش انجام میدا غیر مستقیم میدونست اما ازدواج که کردم دیدم مادرشوهرم علنا میگه عادت شدم سرم درد میکنه جلو شوهرم و برادرشوهرم خیلی عادی میگفت من بدم مبومد میگفتم چه بی ادب باید پنهان کنه ولی بعدا دیدم نه اتفاقا اشتباه از منه چون تو اون جو بزرگ شدم فکر میکنم حتما همون کارا درست هستن و بقیه اشتباه میکنن 

پریودی شرم نیست عیب نیست چطوره ختنه پسرارو جشن میگیرن پریودی ما شده گناه؟  من حتی نوار که میگیرم تو پلاستیک مشکی نمیذارم مواد مخدر که جابجا نمیکنم یه پد بهداشتیه 

ولی اگر همین اتفاق برای آقایون میفتاد براش جشن میگرفتن بنظرم چیز غیر عادی نیس

دقیقا ما توی جامعه ای هستیم ک جشن ختنه پسرارو جشن میگیرن بدون شرمی چیزی بعد نوارو میزارن تو پلاستیک سیاه

منظور از داد ک گفتم حالت اغراق بود جونم، ولی خب اشاره کوچیک چی مثلا؟

مثلا برادر من پرسید چرا روزه نمی‌گیری گفتم نمیتونم ،گفت چرا ،گفتم بخاطر دلایل زنانگی ،گفت آهان 

خونه خودمون حالا شرمگین نبود ولی عادی هم نبود من اشاره میکر م که دلم درذ مبکنه بابام رعایت میکرد مثل ...

دقیقا داشتم همینو درجواب یکی از کاربرا میگفتم الان