2777
2789

یکی از اعضای خانوادم انگشتش بریده بیمارستان باید جراحی بشه خیلی نگرانشم دعا کن جراحی موفقیت آمیز باشه و بعدش مشکلی پیش نیاد 

خدا یا من از تو می‌خوام و به خودت سپردم ولی هر کسی از دوستان پیامم رو دید لطفا دعا کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما😍😍اول برات دعای سلامتی و عاقبت بخیر ی میکنم بعد هم هرچی تو دلته

سلام دوستم زیارت قبول توروخدا میشه منم دعا کنی واسه باردار شدنم اسمم سمانه خیلی دلشکسته ام😭

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بیشتر ببینید

عزیزم زیارت قبول 

ان شاءالله به سلامتی ودست پر برگردی 

سلام منو به اقام برسون وبگو کمکم کنه واز خدا حاجتمو بخواد تا این دفعه یه امید خ ا اومدم حرم نذرمو ادا کنم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔