2777
2789
عنوان

مخارجم تو عقد گردن شوهرمه اجازم دست بابامه جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 176 پست
پدری که میگه میخوای بری زیرش بخوابی به نطرت خیلی معقوله رفتارش.چه جوری روش شده این حرفو به دخترش که ...

هر حرفی قبل وبعد داره آخه نمیشه اینجور قضاوت کنی گیریم پدرش هم این حرف رو بزنه شاید پافشاری کرده بذار برم مسافرت یا هر چیز دیگه ما که نمی‌دونیم 

شاید هدف پدرش از خرجی گرفتن از داماد سنجیدنش باشه که چقدر متعهد هست دیگه قدیمی ها دوران عقد رو دوران شناخت می‌دونن هنوز و احتمال به هم خوردن میدم میگن نامزدی هست هنوز

به هر حال من نظرم اینه پدرش بوده که گذاشته خرجش کرده یک عمر تا درس بخونه وبتونه شاغل بشه قطعا پدر وخانوادش رو دیدن آمدن خواستگاریش 

حالا اصلا گیریم هم حرف شما پدرش منفعت طلب این که تا ازدواج کنی بخوای خانواده خودت رو خیط کنی هرچند غلط باشن تهش تو سر خود دختر میخوره دیگه 

اگه پسر هم خرجی نده تو عقد و اینکه راحت ببره بیاره مسافرت برن دیگه مگه بیکاره خرج کنه عروسی بگیره ببره خرج خونه واجاره خونه بده خوب دختر خونه پدرش هست خرجش هم که میدن همه چی هم که به کامه پسر هست  چرا مستقل بشه 

گاهی سخت گیری قدیمی ها به نفع خود دختر هست 

هر حرفی قبل وبعد داره آخه نمیشه اینجور قضاوت کنی گیریم پدرش هم این حرف رو بزنه شاید پافشاری کرده بذا ...

من همون جمله اولتو خوندم فهمیدم شما تحت هر شرایطی قراره توجیه کنید اره پافشاری کرده که حقشه بعد باباش بگه زیر خوابی‌واقعا مرد حق داره تحت فشار فحش هرزگی به دخترش بده حق داره کتک بزنه.شماها برا همه ظلمه مردا دلیل میارید که تطهیرشون کنید‌.ولی من تحت هیچ شرایطی نمیتونم‌حق بدم که پدری این حرفو بزنه.لطفا برا من دیگه تومار ننویس ریپلای هم نکن.همه ظلمی که به زنا میشه دلیلش شماها هستید.که مردو عقل کل میدونید چون پدره.چون برادره و هر چی چون نره.لطفا دیگه منو ریپلای نکنید بشدت حالمو بد میکنید.یه قضاوت دستتون گرفتید نمیدونید جاش کجا هست

We remember #PS752

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه زرنگی باباته

شما رو از سر باز میکنه

و گرنه خرج تو عقد تک و توک شوهر باید بده ، و گرنه تو خونه خر کسی هستی اون باید خرجت بده

البته داماد ک ساده نیست ، بعد عقد تلافی میکنه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
زنی ک تمکین نکنه پس چه دلیلی داره مرد توی دوران عقد هزینه هاش رو بده

خیلی ببخشید مگه زن در مقابل رابطه جنسی پول میگیره؟ خب عشق زندگیشه دوست داره براش خرج کنه چقدد تفکرات شما زن ستیزانه اس

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

خیلی ببخشید مگه زن در مقابل رابطه جنسی پول میگیره؟ خب عشق زندگیشه دوست داره براش خرج کنه چقدد تفکرات ...

نه پول نمیگیره،ولی من خودم رو میگم که اینقدر احمق بودم که خرج رو پدر و مادرم میدادن توی عقد ولی از اون شوهر اجازه می‌گرفتم و توسن بیست سالگی حتی اردوهای دانشجویی رو هم نرفتم،فقط موندم تو خونه

یه روزی بعداز ده سال میفهمی که ای کاش می‌داشتی خیلی بیشتر شوهرت برات خرج میکرد و تو کمتر بهش سرویس م ...

شما رابطه حلال بین زن و مرد رو سرویس دادن میدونید.چه جوری روتون میشه خودتون رو اینجوری نگاه کنید که پول زیاد خرج کنه و من کم سرویس بدم ارزشم‌بیشتره..؟

We remember #PS752

خب تو خودت کار میکنی ضرورتی نداره پدر بهت پول بده تو شرایط ضروری حتما میده

چون دستت تو جیب خودته نیازی نداری بده خب

همسرتم لطف میکنه وگرنه دلیلی نداره اونم پول همه چی حتی نتو بده.

AGIKAY

نه پول نمیگیره،ولی من خودم رو میگم که اینقدر احمق بودم که خرج رو پدر و مادرم میدادن توی عقد ولی از ا ...

🥲🥲🥲

واسه همین از دوران عقد متنفرم

معلوم نیست اجازت با کیه خرجت با کی

بنظرم ادم باید ی شب قبل عروسیش عقد کنه تا همیشه جای برگشت هم داشته باشه

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

شما رابطه حلال بین زن و مرد رو سرویس دادن میدونید.چه جوری روتون میشه خودتون رو اینجوری نگاه کنید که ...

شاید درست تعبیر نکردم،ولی یه مرد چه طوری خیلی سخت کوش میشه که همه انتظاراتی که شما دارین رو انجام بده درصورتی که بهش سخت بگیرین،ما فامیل داشتیم که دوسال نامزد بود و دوسال هم عقد و بعد زود عروسی کردن و بچه داری ولی شوهر مجبور شد توی این چهار سال هم ماشین بخره و هم خونه بسازه،ولی من با یکسال عقد قبول کردم که برم توی خونه که هیچ چیزی جدید نبود الان بعداز ده سال توی همون خونه ام،تازه ماشین هم  بعداز دوسال عروسی خریدیم اگه هم من و هم پدرو مادرم سخت گرفته بودیم،الان وضعیتم فرق داشت ومن هر روز حالم بده نبود توی خونه فسقلی

شاید درست تعبیر نکردم،ولی یه مرد چه طوری خیلی سخت کوش میشه که همه انتظاراتی که شما دارین رو انجام بد ...

اینا لزوما ربطی نداره به سخت گرفتن تو دوران عقد.اینکه یه مسافرت اجازه ندن بره دخترشون.من خودم به خواست خودم کم رفت و امد کردم تو دوران عقد چون خودم تشخیص دادم تو همون‌بار اول رفتم خوتشون رفتاری دیدم.ولی اینکه بگی وظیفه شوهرته پول خرج کنی از اون ور انقد محدود کنی درست نیست.من خرج کردن‌زیاد مردو تو عقد اینکه بگن وظیفشه نمیتونم درک کنم.انگار مرد شده باید پوستشو کند.اعتدال خوبه تو هر چیزی.

We remember #PS752

اینا لزوما ربطی نداره به سخت گرفتن تو دوران عقد.اینکه یه مسافرت اجازه ندن بره دخترشون.من خودم به خوا ...

ای کاش سخت بهش گرفته بودم از نظر مالی،توی بیست سالگی میگفتم خب اونم گناه داره و نباید بهش سخت گرفت ولی الان میبینم اونایی سخت بهشون گرفتن چقدر پیشرفت کردن

زنی ک تمکین نکنه پس چه دلیلی داره مرد توی دوران عقد هزینه هاش رو بده

حالا اسی که تمکین کرده خودش گفت کاراشو روز انجام میده 

پدر اسی هم چاقو زیر گلو دامادش نذاشته که خرج کن خودش خرج می‌کنه درواقع همه اینا بین این دوتاس 

پدرشم فقط مراقب اسیه چون مرده جنس مرد رو میشناسه میگه بزار خودشو ثابت کنه بعد .

بعدم اسی خیلی زشته که چن ماه خرج کردن شوهرتو با بابات مقایسه میکنی ..تا الان بزرگترت کرده به شوهرت حق میدی به بابات نه ؟ البته بابات ساده اس فکر میکنه شب جاتونو جدا کنه کلا جدا کرده 🤦🏻‍♀️ 

پس وقتی همسرت زور میگه بحث نکن چون همسرته و صلاحتو میخواد.شما که ماشالا خیلی قلدری زیر بار زور نمیری ...

چه ربطی داره😂کی گفته زیر بار حرف زور بره؟پدرشه دشمنش که نیست.

ولی  شما مثی که با دنیا در جنگی خدا کمکت کنه.ریپلای نکن جواب نمیدم