2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواج کنم چکار کنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 27 پست
آخه نمیدونم چطور بگمولی خواستگار زیاد ندارم الان ۱۷ ساله ها ازدواج میکنن یا رل دارن

رل که به خدا ی زنه هست تو محله ما خدا منو ببخشه هم معلوله هم زشته هم پیر داره ولی اینکه تو خانم وسنگین نشستی منتظر ی فرصت خوب نشانه عقل توعه بعد۱۷ساله های که ازدواج میکنن نصف خیلی بیشترشون مثل چی پشیمون میشن ازدواج خاله بازی نیست سختی داره سختی های که فقط باید داخلش باشی تا بفهمی 

آخه نمیدونم چطور بگمولی خواستگار زیاد ندارم الان ۱۷ ساله ها ازدواج میکنن یا رل دارن

مقایسه خوب نیست اعتماد بنفس رو پایین میاره سنت خیلی کمه احتمالا مامانت هی فک میکنه باید زود ازدواج کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مقایسه خوب نیست اعتماد بنفس رو پایین میاره سنت خیلی کمه احتمالا مامانت هی فک میکنه باید زود ازدواج کنی

خوب شرایط سخته دیگه الان جوانها اصلا تمایلی ندارن زیر بار مسئولیت ازدواج برن حالا دنبال استخدام رسمی باشی 

مگه استخدامی آموزش وپرورش که اونم برای مردا بی فایده است حقوق بخور و بمیر

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مقایسه خوب نیست اعتماد بنفس رو پایین میاره سنت خیلی کمه احتمالا مامانت هی فک میکنه باید زود ازدواج ک ...

دقیقا مادرم تفکراتش اینه دختر زود ازدواج کنه😂 

خوب شرایط سخته دیگه الان جوانها اصلا تمایلی ندارن زیر بار مسئولیت ازدواج برن حالا دنبال استخدام رسمی ...

نه نمیخواد استخدام آپ بشه

اصلا کاش بشه همکار میشیم 😂

نه نمیخواد استخدام آپ بشهاصلا کاش بشه همکار میشیم 😂

نه بخدا برای مرد ارزشی نداره معلمی

بیچاره ها باید دو تا شغل دست و پا کنن برای اینکه از پس هزینه ها بربیان

ولی برای خانم بدک نیست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اینکه گفتید ۱۷ساله ها ازدواج میکنن و..

باید بگم عزیزم به سن نیست ببین میتونی مسولیت های زندگی رو بر عهده بگیری 

ببین میتونی اگه مادر شدی خواسته یا ناخواسته میتونی مادر خوبی باشی میتونی مسولیت فرزند قبول کنی 

ازدواج مسخره بازی نیست ب خدا 

یه زمانی شغل دولتی برو بیایی داشت الان دیگه نه متاسفانه بیگاریه

دقیقا

من خودم میگفتم کارمند نباشه ازدواج نمیکنم