2777
2789
عنوان

قهر پسر با پدر خیلی سخته

215 بازدید | 13 پست

پسرم ۲۰ سالشه  با باباش قهره   مقصر هم پدرشونه کفر همه ما رو بالا آورده  پسرم روزه می گیره  افطار و سحری از بیرون می گیره  غذای ما رو نمی خوره . اگر  این قهر طولانی بشه آشتی کردنشون سخت تر میشه.

از طرفی خودم هم با شوهرم سر سنگینم خیلی آزار میده مارو 

چکار کنم این وسط ؟

این نیز بگذرد .....

من و بابامم باهم صحبت نمی‌کنیم یعنی من صحبت نمی‌کنم که دعوا نشه 

دیگه قهر به حساب نمیاد یه چیز عادی شده برامون 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پسرت سن  اوج غرور و کله شقیه ، شوهرت با این سن و سال با پسرش رقابت میکنه ؟ تو خلوت پسرتو تو مشت بگیر 

یکی دو مورد دیدم بچه واسه خاطر همین چیزا دعوای پدر پسری احساساتی شده کم آورده  خودکشی کرده 

پسرای الان نسل قدیم نیستن جو بدیه مواظب باش

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
من و بابامم باهم صحبت نمی‌کنیم یعنی من صحبت نمی‌کنم که دعوا نشه دیگه قهر به حساب نمیاد یه چیز عادی ش ...

باباها با دخترا کار ندارن  موقعیت پسرا فرق داره  انگار باید کار کنن پول در بیارن  مثلا باباها انتظار دارن پسر  باهاشون  بره خرید یا  ..... 

هر چند یار هم میگه فقط مثل  گاو می خورن 

دیگه اینم بهش بر می خوره .  پسرم بنده خدا کار  میکنه قسط میده .

الان هم چون پسرم  تو دعوا از من دفاع کرده  با پدرش حرف نمی زنه 

این نیز بگذرد .....
پسرت سن اوج غرور و کله شقیه ، شوهرت با این سن و سال با پسرش رقابت میکنه ؟ تو خلوت پسرتو تو مشت بگیر ...

چکار کنم ؟

پسرم  توی دعوای  ما از من دفاع کرد  الان خودش برا خودش قهر کرده

این نیز بگذرد .....
باهاش دوست باشحداقل یه دوست تو اون خونه داشته باشه بگو غذاتو میارم اتاقو کم کم باهاش حرف بزن بگو باب ...

باباشون با من دعوا داشت اون از من دفاع کرد  حالا برای خودش قهر کرده

مشکل اینجاست خودمم با شوهرم سر سنگینم

این نیز بگذرد .....
چکار کنم ؟پسرم توی دعوای ما از من دفاع کرد الان خودش برا خودش قهر کرده

مقصر شمایی که جلو پسر ۲۰ ساله با شوهرت دعوا می کنی 

مگه زیر مشت و لگد بودی یا شوهرت مست و معتاد بود که نیاز به دفاع پسرت داشته باشی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

به پسرت بگو شما که روزه میگیری و شرع خدا رو قبول داری همون شرع میگه احترام والدین واجبه . نمیشه روزه بگیری و با پدرت قهر باشی.  شما هم نباید جلو پسر ۲۰ ساله دعوا کنی با شوهرت

منم خیلی دلم میگیره از قهر طولانی مدت اعضای خانواده 

پدرش پیشقدم شه مثلا بگه پسرم بیا افطاری بخوریم و اینا اون جوونه جاهله 

به کسی نگو اگه شبا میخوابی یه چشی هنوز : )  نذار بفهمن چته دیگرون....کجا امنه مثل سینه مون؟!