2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش دعوا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 19 پست
عزیزم شما سعی کن این وسط اب روی اتیش باشی...فردا روز ک اشتی کنن شما ادم بده میشی....سعی کن نوشحال بو ...

من دیگه خودم قصد ندارم برم اونجا. اصلا نمیخوام به هیچ وجه دیگه ببینمشون. ولی به شوهرم گفته اون هر وقت دوست داشت بره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودش میگه حسرت دیدن نوه رو به دلشون میزارم. خودش میگه دیگه نمیخوام ببینمشون. با اینحال من گفتن تو خو ...

شما نرو

ولی بذار اون سالی دو بار حداقل ی ربع بره خانواده ش رو ببینه 

بعد دیگه دوری بیفته ممکنه تا آخر عمرشون همو نبینن

مثلا چه کارایی کردن؟

مسائل خیلی زیادی بوده از ساده ترین چیزا تا بزرگترینا. ولی یکی از آخریاش این که برای برادرشوهر مجردم خونه خریدن . ما هییییچ ولی ما اصلا هیچی نگفتیم. خودمون جمع و جور کردیم طلا و وام و قرض اینا که خونه بخریم ۲۰۰ کم داشتیم. گفتیم فقط سندتو بده ما یه وام بگیریم خرج وام و قسطش و ضامن و اینا با خودمون. ولی نداد ما نتونستیم خونه بخریم. حالا فهمیدیم میخواد روی خونه وام بگیره که برای برادرشوهرم عروسی بگیره. در صورتی که ما عروسیمونم خودمون گرفتیم.