بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061
سریال پایتخت 7 از دوشنبه 4 فروردین 1404 هر شب ساعت 22 (10 شب) از شبکه یک پخش میشود و تکرار این سریال ساعت 2 بامداد و 10 صبح و 5 بعد از ظهر بازپخش میشود. این سریال به عنوان پر بیننده ترین سریال تلویزیونی در ایران به شمار می اید.
✈𝙆𝙞𝙣𝙂 𝙎𝙏𝙖𝙍 ناموسا تو که قیافت ننت تراکنش ناموفق میمونه تو دیگه خودتو واس ما نگیر تو کوچه با دوچرخه میچرخن تو فضای مجازی با کلت😐🔫 خیلی تلخه آدما دیگه حتی [خداحافظیم] نمیکنن؛ دست از پیام دادن می کشن و همه چی همونجا [تموم] میشه... سوز برف را بارآن ندارد.. سرعت ELX را هیچکس ندارد..!︽ #حسبی_للهヅ