2777
2789
عنوان

هفده سالمه میخولم اقدام به بارداری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 174 پست
تاپبک هام گقتمالانم میگه طلاق منو خونه راه نمیدهبدبختم مکه نه

وضعیت خانوادت چه طوره؟ پشتت هستند؟ 

چون دیده شما نقطعه ضعفتون کم محلی و اسم طلاقه داره اذیتتون‌میکنه، از تاپیک قبلتون میگم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ازدواج تو این سن اشتباهه اون باادم اشتباه بچه بیاری بدبخت بشی بخدا من ۱۹ سالمع دارم خاله بازی میکنم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

به هیچ عنوان عزیز دلم تا رابطتت با همسرت اوکی نشده یه نینی نیار

اصلا زندگی های عالی هم با اومدن بچه به آلش کشیده میشه چه برسه زندگی شما

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

زندگی با بچه درسته که شیرینه ولی ۱۰۰۰ برابر سخت تره و مشکلاتش هم بینهایت بیشتره....حالا اگر دوست داری زندگی تووی ۱۷ سالگی از اینی که هست سخت تر بشه، دیگه خود دانی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

زود ازدواج کردی و خودت رو بدبخت کردی 

کاری ندارم 

میخوای یه طفل معصوم رو هم بدبخت کنی؟

علاوه بر گند زدن به زندگی خودت 

میخوای به زندگی بچت هم گند بزنی؟

به زندگی خودت گند زدی بسه 

زندگی اون بچه رو تباه نکن 

اخه شاید دلش گرم شه به زندگیهمسرم دوستم داره چند وقته سرد شده

عزیزدلم ،بنظرم اول مشکلتون رو حل کنید ،اوضاع خونه رو سر و سامون بدید بعد به فکر بچه بیوفت

اخه تو ناراحتی و جنگ اعصاب که نمیشه بچه اورد