2777
2789
عنوان

دلم گرفته کاش مامانم نمیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 64 پست

افراد آزارگر و بی عاطفه معمولا اختلال روانی دارن و آدم رو شکنجه روحی میکنن مخصوصا اعضای خانواده خود آدم باشن دیگه روح و روانت داغونه چجوری به بقیه بگی خواهرم و شوهرش دیوونه هستن ؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب‌ بچم عیدی دادن می‌خوام برگردونم ب کاراشون برسونم بهشون که دیگ نیان

حق داری الان که به ارامش رسیدیبه نظرم دیگه روابط روشروع نکن که یه جوردیگه ضربه میزنن

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
کلا حس نمیکنین یه ذره بزرگ نمایی میکنین؟این همه کینه اونم از مادربه خاطر یه حادثه و عصبیتی که همتون ...

بار اولش نیس زندگی مشترک من بار ها بخاطر اونا مختل شد هر بار با ی فشار روحی آخر مجبور شدیم خونمون رو عوض کنیم ماهها قرص خوردم آخر دیدم استفاده از قرص و آرامبخش و اینا فقط پاک کردن صورت مسأله هست بخدا یسال بود قطع رابطه بودم همه چی انقد نرمال و خوب بود که حتی الان اخلاقم انقد خوب شده که باورت نمیشه آدم سابقم هیچکس دوست ندارد از پدر مادرش دوری کنه 

منم حسرت ی روز قشنگ پیش پدر مادرمو دارم 

ولی خب ب شرطی که قشنگ باشه البته درسته پدر مادرم جدا شدن ولی خب تک تک هم حساب کنی هیچ مهری ندارن و فقط آدمو عذاب میدن 

الان تو غریبه ای تهش یکم ناراحتم کنی ولی کسی که از خون خودته می‌تونه ب نابودی بکشتت

حق داری الان که به ارامش رسیدیبه نظرم دیگه روابط روشروع نکن که یه جوردیگه ضربه میزنن

دقیقا منم میترسم دوباره همون اتفاقات ب قول معروف کسی که ده تا ضربه زده یازدهمی رو نمیزنه؟ 

مگه این ضربه ها الکیه آدمو نابود میکنن

دقیقا منم میترسم دوباره همون اتفاقات ب قول معروف کسی که ده تا ضربه زده یازدهمی رو نمیزنه؟ مگه این ضر ...

میزنن مطمئن باش مادرتم نزنه اونایی که اطرافشن میزنه منم چندروزه قهرم بامادرشوهرم به ارامش رسیدم روزی ده بارزنگ میزدوریزودرشت زندگی من دخالت میکرد

میزنن مطمئن باش مادرتم نزنه اونایی که اطرافشن میزنه منم چندروزه قهرم بامادرشوهرم به ارامش رسیدم روزی ...

حالا ببین مادرشوهر طوری هست که اسمش روشه چیزی هم بگه ادم‌تو دلش میگه مادرشوهر دیگ طبیعتش اینه 

ولی آخه مادر؟

خیلی کارشون بد بودهمنتها قضیه مشکوکهبخاطر پسر غریبه فوش داده و زده؟شاید با پسره سر و سری داشته دختره ...

نمی‌دونم بعدا داداشم گفت من دیدم هی پسره رو نگاه میکرد می‌خندید ولی خب سر و سری هم داشته باشه چرا باید ی دختر چهارده ساله حمله کنه و مادرش ازش دفاع کنه

حالا ببین مادرشوهر طوری هست که اسمش روشه چیزی هم بگه ادم‌تو دلش میگه مادرشوهر دیگ طبیعتش اینه ولی آخ ...

آره واقعا مادرنبایدبه خاطرهیچ کس دل بچشوبشکنه وقتی مشکلی پیش میادبچت به دادت میرسه نه خواهرزاده وبرادرزاده