2777
2789

کار درستی میکنه؟ 

اکثر اون پسرایی هم ک میخانش سعی میکنن حرفا مختلف بزنن بهش میگن ازدواج واسمون سنگینه و پولش نیست

۶ ماه تا سه سال رابطه باشه بعد و قول واسمون سنگینه

و دختر ب همین ترتیب همیشه تنهاست

نظر شما چیه؟ 

حاضر نیستم وارد دوستی بی سر و ته بشم چون فقط ضربه است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اصلا وارد رابطه نشو .پسره میگه ببین قلابشو انداخته میخواد صیدمون کنه .پسری که میاد دوستی پیگیر ازدواج نیست مگه خودش همون اول بگه قصدم جدیه دنبالت رامیفتن برای شماره دادن بگو همونجا من دنبال دوستیه بی سروته نیستم برو رد کارت یا میره یا می مونه الان نمیدونم شماره یا اینستا مجازی هرکدوم همینو بگو

کار دختر درسته ک راحت اعتماد نمیکنه

ولی جدای از اون یه چیزی میگم با تجربه ای ک داشتم

پسری ک عاشق باشه زمین و زمان رو به هم میدوزه تا بهت برسه 

اصلا هم به شرایط و سختی زندگی کاری نداره

عاشق باشه بهترین زندگی رو واست میسازه

پدر و مادر و خانواده ک هیچ خدارو هم راضی میکنه

کار درستی میکنی

این حرف اونا هم بهانه س.

اون پسرها هم دنبال یک لقمه حاضر بی دردسرن،ک بعدا راحت ولش کنن.

خب اینجوری باشه،ادم تنها باشه،بهتر از اینکه ضربه بدی بخوره وبعد تنها بشه.و در نهایت دنبال درمانگر باشه واسه شکستی ک خورده.

آره....یه دفعه میبینی این وسط یکی‌که شرایطش‌خوبه و تو هم باهاش اوکیی‌پیدا میشه...بعد شاید نتونی دل بکنی از طرفت و پاش بمونی اما اون قدرتو ندونه...کلی حرص میخوری....کلا از اینکه تکلیفم معلوم نباشه خوشم نمیاد...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

شما اصلا وارد رابطه نشو .پسره میگه ببین قلابشو انداخته میخواد صیدمون کنه .پسری که میاد دوستی پیگیر ا ...

خود پسرا ول کن نیستن و همش پیگیرن و وقتی میگی من فقط رابطه جدی میگن پول و امادگیش ننیست دوس داریم اردواج کنیم 

خود پسرا ول کن نیستن و همش پیگیرن و وقتی میگی من فقط رابطه جدی میگن پول و امادگیش ننیست دوس داریم ار ...

بگو منم اهل دوستی نیستم برو پی کسی که میخواد دوستی یه دلی داشته باشه که مهم نباشه بمونه ته شم جدایی پیگیر باشن مهم نباشه .