خیلی سختتر از اون چه که فکرشو بکنی
امروز تویه تاپیکی گفتم دیگه تو ایام عید خودمون نمیتونیم بریم طبیعتگردی،یه موردآشنا که اکثرا یا اومدین یا شنیدین منطقه آزاد/کاسپین بهمون نزدیکه ولی بخاطر ترافیک و شلوغی افتضاح نمیتونیم بریم،جاهای دیگه بماند،دیروز یه خریدی داشتم(شلوار جین تو یه فروشگاه وسط شهر)گفتم خب دیگه الان عیده و خلوت بریم،رفتیم باز کلی ترافیک بالای ۸۰درصد پلاک غیربومی،داخل فروشگاه هم پر از مسااافر،حالا بماند که ما برای قدم زدن تو شهرداری یا خرید و... حتما ماشین رو تو پارکینگ میذاریم ولی جالب اینه که مسافرا هر سوراخ سمبه ای پیدا میکنن از پارک تا دوبل پارک ماشین میچپونن،بعد اینحا میان انگار دیگه محدوده قوانین نیست از رانندگی کردن تا رفتار و کردار و ... یچیزیه که تصورش هم عجیبه چه برسه به دیدنش،ببین من دارم از خود رشت صحبت میکنماااا طبیعت و جای بکر و روستا دیگه بماند،حتی میریم فروشگاه برای خرید ماهیانه باز پر از مسافر
آخه بندگان خدا نیاین،میاین برین کافه ای رستورانی چیزی،یا حداقل همون خرید فروشگاهیتون رو تو شهر خودتون انجام بدید میاین اینحا برین طبیعت خرید هم صنایع دستی و خوراکی های محلی و سنتی بخرین،همه جا هستن.همه جا،اگه جای ماها بودین چیکار میکردین؟!