2777
2789
شیراز ارث پدرتون نیست ما هرجا بخوایم میریمبنده اصالتا شیرازی هستم

شما هم از من اثر پدری طلبکار نیستی این چه طرز صحبته بزن بیرون از تاپیک

شما هرجا دلت میخواد برو ولی یک سر از صبح تا عصر برو مرکز شهر میفهمی درد منو

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
وای نیاننننن تهران بزار بموننن تهران خیلی خوب شده

ما پارسال عید اومدیم تهران صبح ساعت ۸فقط ما تو خیابون بودیم خلوت هیچ کس نبود بازار تجریش قبلا رفته بوریم اینقدر شلوغ بود نمی شد رد شد ولی تو عید 

اروم خلوت تمیز 

اصفهانم الان خیلی خوبه خلوت وتمیز

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه خیلیا ناراحت هم میشن 

ولی دیگه نمیگن شاید اون شهر زیرساخت این همه ازدحام و شلوغی رو نداره و مردمی که تو اون‌ شهر زندگی میکنن کلا از همه چی میفتن هیچوقت نباید یه سری شهرها رو با شهرهای بزرگ مثل اصفهان و مشهد و تهران مقایسه کرد

امروز یه کار ضروری همون نقاط مرکز شهر داشتم مردم تا رسیدم خونه هم رفت اذیت شدم هم برگشتایشالله بهشون ...

خدارو شکر هر زمان مردم هرجا عشقشون بکشه سفر میکنن

کسب اجازه نیاز نیست🤫

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اسی البته که شما حق دارید شلوغی بیش از حد اذیت شدی دیگه🌹🌹🌹🌹

من بعد این که  اربعین عراق و دیدم

تو شهر خود مون قم وقتی شلوغی و ایام هست و راه منزل کمی اذیت می شدم  گفتم ما چقد زود خسته می شیم 

اما عراق چند ماه  با چه شدتی شلوغ  چجوری این مدت به امور روزمره شون میرسن و صداشون در نمیاد و پذیرایی هم می کنن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

شما نوروز تشریف بیارید تهران.قدمتون به روی چشم .نمیدونی تهران ایام عید نوروز چقدر خلوت میشه هوای پاک .تازه زیبایی تهران بچشم میاد

فکر کن این حجم جمعیت تمام سال داخل تهران هستند 

خیلی سخته واقعا مشت شمالیها سختتونه حالا اشغال نریزن رعایت کنن‌ بهتره

خیلی سختتر از اون چه که فکرشو بکنی

امروز تویه تاپیکی گفتم دیگه تو ایام عید خودمون نمیتونیم بریم طبیعتگردی،یه موردآشنا که اکثرا یا اومدین یا شنیدین منطقه آزاد/کاسپین بهمون نزدیکه ولی بخاطر ترافیک و شلوغی افتضاح نمیتونیم بریم،جاهای دیگه بماند،دیروز یه خریدی داشتم(شلوار جین تو یه فروشگاه وسط شهر)گفتم خب دیگه الان عیده و خلوت بریم،رفتیم باز کلی ترافیک بالای ۸۰درصد پلاک غیربومی،داخل فروشگاه هم پر از مسااافر،حالا بماند که ما برای قدم زدن تو شهرداری یا خرید و... حتما ماشین رو تو پارکینگ میذاریم ولی جالب اینه که مسافرا هر سوراخ سمبه ای پیدا میکنن از پارک تا دوبل پارک ماشین میچپونن،بعد اینحا میان انگار دیگه محدوده قوانین نیست از رانندگی کردن تا رفتار و کردار و ... یچیزیه که تصورش هم عجیبه چه برسه به دیدنش،ببین من دارم از خود رشت صحبت میکنماااا طبیعت و جای بکر و روستا دیگه بماند،حتی میریم فروشگاه برای خرید ماهیانه باز پر از مسافر

آخه بندگان خدا نیاین،میاین برین کافه ای رستورانی چیزی،یا حداقل همون خرید فروشگاهیتون رو تو شهر خودتون انجام بدید میاین اینحا برین طبیعت خرید هم صنایع دستی و خوراکی های محلی و سنتی بخرین،همه جا هستن.همه جا،اگه جای ماها بودین چیکار میکردین؟!

🙃
من چندروز دیگه میرم تخت جمشید اجازه میدی؟؟

بیو عشقوم 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
همینکه تو مسافرت ماها زندگی میکنین از خداتونم باشه😒شوهره عزیزمو بگو ک بخاطره کار اومده شیراز🫥🤣🤣

خب تو هم میومدی‌ با شوهرت

بیشتر ببینید

فقظ بخاطر تاپیک شما چشم برمیگردن

عزیز جان شما نهایت سند خونت به اسمت باشه

سند شهر و منطقه رو به شما ندادن که بخاید راجب مسافرت رفتن مردم اظهار نظر کنی

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋