shivaa30 مدیر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 374 عنوان همسراتون میدونن عضو نی نی سایتین | مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 107 پست اگه اره واکنششون چی بود 1404/01/04 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shivaa30 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 374 باسیمکارت مادرشوهرم وگوشی شوهرم اینجام😎ولی نمیدونن من اینجام کار خوب😂
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 24648 خودت گوشی نداری؟؟ نه مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه من دیگه تنهازیربارون نمیرم حالایه دست هست که تودستم بگیرم بیشتر ببینیدبستن
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7326 مجردم هیچ کس نمیدونه شوهرم داشتم نمیگفتم آدم میاد یکم درد و دل کنه خالی بشه بعد پاشیم به شوهر بگیم؟؟؟😑😂
عروسک_اکلیلی عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 943 اره میدونه واینکه ازم سوال کرد تو په تایپیک هایی اظهار نظر میکنی خودش میدونه من چطور ادمی هستم.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 19533 اره شوهرم مسخره ام میکنه میگه بدو برو نظر سنجی بزار 🤣 هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 5429 همدردیم😂 🫂😂💔 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 40427 بلههیچی نامه ای از خدا...ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ!ﺑﺮﻭﻳﺪ، ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﻴﺪ، ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮑﻨﻴﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻳﻢ ﭼﺮﺍ موسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﮐﻨﺪ، عیسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺑﮕﻮﻳﻢ ﻳﮏﺷﻨﺒﻪ ﻭ به مسلمانها ﺑﮕﻮﻳﻢ ﺟﻤﻌﻪ ﺭﺍ؟ﭼﺮﺍ ﮐﺎﺭی ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻋﻴﺴﻮی ﺷﺮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﻴﺴﺎ یعنی خانه خدا راحت ﺑﻨﻮﺷﺪ! ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﺮﺍﺏ، ﺷﻼﻕ ﺑﺨﻮﺭﺩ؟ﭼﺮﺍ ﯾﮑﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﯿﭻ ﻧﭙﻮﺷﺪ؟ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺪﺍئی که شما میگوئید ﺑﻮﺩﻡ، ﭼﺮﺍ باید بگذارم به اسم من ﮐﻠﻴﺪ ﺑﻬﺸﺖ بفرﻭﺷﻨﺪ؟!ﻳﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ کنند؟ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺟﻬﻨﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ!ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺁنﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﺮﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯽﺩﻫﺪ...!ﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ايد!اگر به دنبال من میگردید مرا در عشق، مهربانی، بخشش، آگاهی، گذشت، راستگوئی و انسانیت پیدا کنیدالبته اگر... به دنبال من میگردید!#الهی_قمشهای بیشتر ببینیدبستن