2777
2789
عنوان

حاضرید قانون ها برابر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 73 پست
عدالت فرق میکنه با برابری کامل. فیزیک زن و مرد یکی نیست چه جوری ممکنه تو همه چی برابر باشن؟!

دقیقا وقتی توانایی ها فرق داره برابری متعلق فقط یه جک حساب میشه اگر برابری متعلق باشه پس درد زایمان رو چطوری برابر کنیم

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عدالت فرق میکنه با برابری کامل. فیزیک زن و مرد یکی نیست چه جوری ممکنه تو همه چی برابر باشن؟!

👌👌

درواقع برابری توی ایران اکثر اوقات مساوی بودن معنی میشه 

با گفتن برابر بودن زن و مرد، مساوی بودنشون برداشت میشه 

که همین باعث افزایش ظلم به زن ها میشه 

پس بهتره از واژه عدالت یا برابری حقوق استفاده کنیم

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
بدن زنه خودش برای خودش تصمیم بگیره اگر نمی خواد باردار نشه منصفانه نیست ؟

همین الان هم خانم خودش برای خودش تصمیم میگیره که باردار بشه یا نه  ولی خانم ها دوره بارداری شیر دهی و پریودی دارن که قطعا منصفانه نیست خیلی چیزها برابر بشه با اقایان چون فیزیکی برابر نیستیم 

چرا ؟

چون جنس و روح مرد و زن باهم یکی نیست 

برابری اینجوری فایده نداره فقط به ضرر زن هست 

فقط ظلم جدید به زنهاست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
در حد تخیلات فکری و افسانه استمرد ایرانی جماعت اینجوری باشه خیلی کمه

اره کلن تئوریه 

ولی وقتی میگم برابر یعنی برابر و هر کدوم انتخاب با خودشونه با بدنشون چه کار کنن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
چون جنس و روح مرد و زن باهم یکی نیست برابری اینجوری فایده نداره فقط به ضرر زن هست فقط ظلم جدید به زن ...

به ضرر زن هست 

اما ضررش نسبت به الان کمتر هست

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

اره ولی برابری فقط قانونی نیست 

این دیدگاه برابری باید وارد فرهنگ هم بشه

بعضی کشورا با اینکه توی قانونشون برابری هست ولی خیلی از خانما شکایت دادن که توی محیط کار داره تبعیض انجام میشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا شرط و شروط وقتی همه چیز برابره ؟

قانون یعنی شرط و شروط، نمیشه که همینطوری بگیم برابره و تموم.

مثلا برای کار بگن برابر باشه اما این شرط رو بزارن که اگر خانوم بیماری داشت مثل روماتیسم یا چمیدونم افت فشار شدید و.. که نتونست کاری بکنه نره و شوهرش اونو مجبور به کار نکنه که الا و بلا منکه میرم کار میکنم تو هم هر شرایطی که داری باید بری.

چون زن نیروی بدنی مرد رو نداره

و حالا برای هر چیزای دیگه‌هم همینطور.

🗝
دقیقا وقتی توانایی ها فرق داره برابری متعلق فقط یه جک حساب میشه اگر برابری متعلق باشه پس درد زایمان ...

گفتم بدن خودشه می تونه باردار نشه 

که زایمانی هم نباشه 

اون موقع خودش انتخاب می کنه این درد رو 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
همین الان هم خانم خودش برای خودش تصمیم میگیره که باردار بشه یا نه ولی خانم ها دوره بارداری شیر دهی ...

خب پس انتخاب خودشه 

مثل سرکار رفتن 

خودش انتخاب می کنه بره یا نه 

لین حا بحثه انتخابه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
چون خالق قطعا بهتر از من و تو میفهمیده که زن و مرد هرکدوم چه وظایف و حقوقی باید داشته باشن، من هم تس ...

ای بابا 

بشدت مخالفم 

نظرتون محترمه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
👌👌درواقع برابری توی ایران اکثر اوقات مساوی بودن معنی میشه با گفتن برابر بودن زن و مرد، مساوی بودنش ...

عزیزم نه تنها در ایران بلکه در خارج هم همینه 

اصلا اینکه میگن برابری ینی همین 

برا همین برابری زن و مرد ظلم مدرن به زنهاست 

بازم به نفع مردهاست 

تازه تو ایران که بهتره حداقل بعضیا هنوز وجدان دارن ببین طرف زنه یا دختره یا بارداره یا بچه داره کمکش میکنن بار سنگین برنداره یا اگه کمک نیاز داره کمکش میکنن ولی خارج اینجوری نیست کسی به کسی کاری نداره باردارم باشی بار تو فقط باید خودت برداری...... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید