2777
2789
عنوان

حاضرید قانون ها برابر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 73 پست

نه چون زن و مرد فرق میکنه ظرفیتشون

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برابر که نمیشه مثلا حاملگی زایمان کدوم مرد حدود یک سال حاملگی می‌کشه اونم چندبار و بعد زایمان طبیعی که حتی ممکنه بمیری 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

اصلا شما از نظر عقلی یه حرفای آدم تو سایت میبینه که 

میگه مرد زایمان کنه اخه  فلانی زایمان رو که خالقت تورو اینطوری  آفریده  دست مردم نیس که بگی من میخام مرد زایمان کنه ( مرد شرایط نگهداری جنین رو نداره همان طور که تم هم تنهایی شرایط تولید بچه رو ) 

منظور استار چیزایی هس که بتونیم تغییر بدیم 

همین حرفارو میزنین حسابتون نمیکننن دیگه 

چیزی که امتیاز محسوب بشه دو طرفه باشه عالیه

نه چیزی که ظلم در حق جنسیت خاصی باشه

در حال ایجاد یک پلتفرم با ایده های جدید هستم...عزیزانی که کسب و کارهای نوپا دارند و نیاز به دیده شدن دارند درخواست دوستی دهند تا با هم همفکری و تبادل نظر داشته باشیم...در این مکان به زودی اخبار جدیدی ثبت خواهد شد🧡

بیشتر ببینید

من فکر میکنم چالش ما فقط قانون نیست

این عرف و فرهنگه که باید برای زنا ارزش بیشتری قائل بشه

اینا در وهله اول باید فرهنگ سازی بشه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

نتیجه مشخص شد بگین برم تصویبش کنم

😁😂😂😂💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

اخه انگار مجلس و دولت منتظر نتیجه این نظر خواهین.

درسته ولی بد نیست حالا یسری چیزا فرهنگ سازی بشه

حداقل کاریه که از دستمون برمیاد

خب از نینی سایت این آگاهی ایجاد میشه یا از بالا رفتن سطح مطالعه عمومی؟

در حد توانمون میخواد تو نی نی سایت باشه یا اطرافمون یا محل کارمون و...

سطح مطالعه عمومی رو ما میتونیم افزایش بدیم؟!نه پس رو چیزایی تمرکز کنیم که دست خودمونه