2777
2789

احساس بی پناهی میکنم

هزاربار خودم لعن کردم برای انتخابم اولین هام پاکیم رو گذاشتم رو یه ادم بی لیاقت اشغال حروم خور

توروخدا باچشم باز انتخاب کنید سریع مثل من ازدواج نکنید

اما بااین حال دیشب خوابش رو می دیدم تا صبح و بعد بیداری احساس اینکه تکیه گاهم خالی شده داشتم باز باخودم میگم اون دوستت نداره توهم نداری ... 

حس عجیبیه امیدوارم اگه طلاق هم باشه به خوبی و خوشی باشه و سزای عملش رو ببینه 

من دیگه برای موندن تلاش نمیکنم خدا خانوادش رو لعنت کنن که دست روی من گذاشتن دوسال هی حرف زدن ولی اصلا لیاقت منو نداره برام دعاکنید🌱

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جالبه فقط توو نی نی سایت شوهرا و نامزداشونو دوس ندارن اما همچنان ادامه میدن و جالبتر فقط توو نی نی سایته ک هنوز ازدواج زوری وجود داره و پشم ریزون تر فقط توو نی نی سایته ک خانواده ها حامی دختراشون نیستن

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

میخواین طلاق بگیرین؟

من دیگ ن زنگ میزنم ن پیام نه میرم خونشون تا خودش بیاد جلو تکلیفم معلوم کنه شده ۱ سال هم طول بکشه اشکال نداره 

جالبه فقط توو نی نی سایت شوهرا و نامزداشونو دوس ندارن اما همچنان ادامه میدن و جالبتر فقط توو نی نی س ...

من ۳ ماه نیست عقد کردم هیچ خوشی باهم نداشتیم اینو جدی میگم فقط دلم میخاست منو ببره موتور سواری اونم زهرم کرد

سلام عزیز دلم

تا حرفاتو دیدم دقیق زندگی منو نوشتی

گلم ازدواج سنتی مث ازدواجای الان نیست تو اولش دوسش نداری

اما امان از عشق بعد ازدواج

منم اولش دوسش نداشتم بدم ازش میومد ب زور خانواده ازدوج کردم

اما الان مگ میتونم دو دقه ازش دور بمونم؟مگ میتونم ی دق بی اون بمونم.  واااییی 

یکی از دوستام چند ماه قبل من با عشق ازدواج کرد خیلی دوسش داشت بخاطرش قید خانوادشو زد با پسره فرار کرد الان هرروز کارش گریست از تقدیری.ک قخدا برات میخاد فرار نکن 

مقاومت نکن در برابر دوست داشتنش

سلام عزیز دلمتا حرفاتو دیدم دقیق زندگی منو نوشتیگلم ازدواج سنتی مث ازدواجای الان نیست تو اولش دوسش ن ...

من مقاومت نمیکنم اونم دوستم نداره چیزی ازش دریافت نکردم ک بخوام ناز کنم 

من ۳ ماه نیست عقد کردم هیچ خوشی باهم نداشتیم اینو جدی میگم فقط دلم میخاست منو ببره موتور سواری اونم ...

خب عزیزم مگه مجبوری باهاش ادامه بدی؟ جدا شو

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

۲۳

متولد ۸۰هستی یا ۸۱؟؟

همسنیم منم مثل تو 

من متولد ۸۱ی هفته موند ب ۸۲هستم 

تو متولد چ سالی هستی؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب