2777
2789
عنوان

حاضرید قانون ها برابر بشه

546 بازدید | 73 پست

اول بگم محترمانه پاسخ بدین بدون هیچگونه توهین 

قانون ارث برابر باشه 

جهزیه 

خرج زندگی 

اموال به نام هر دو باشه 

قانون قاتل مقتول 

قانون شاهد

قانون دیه 

سربازی

هزینه عروسی

سهم برابر در بزرگ مردن و تربیت فرزند 

کار 

مهریه ...

همه چیز در جامعه برای زن و مرد برابر بشه ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صد درصد

چقدر خوب و رویایی 

جوری گفتید حاضرید انگار چیز بدیه 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

نه اصلا .مخالف تربیت کردن مردهاوسربازی رفتن خانم هاهستم

خداصلاح ماروبهتردونسته 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید
پس مردا هم پریود بشن و زایمان کنن ماهم سربازی میریم

نه از طرفی بارداری هم انتخاب هر دو باشه 

تا زمانی که مردی نباشه زن باردار نمیشه 

زن برای بدن خودش خودش تصمیم بگیره 

بدن مرد ها هم مشکلات خودشو داره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
نه من خودم از موافقین صد درصدم

البته سربازی ظلم برابر میشه 

نه قانون برابر.

بقیه چیزایی که گفتید به نفع دوطرف هستن نه فقط یک طرف

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                       همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید