2777
2789
عنوان

طلا تا کجامیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 110 پست
من خسته شدم از بی پولی از حقوق کارمندی از گرونیا شما دارید چجوری سر میکنیددددد

هیچی 

تماشاگریم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا زندگیمون قراره این شکلی بگذره؟ 🥲

نمیدونم بقیه چیکار میکنن

من حتی اینستام دیگ نمیتونم برم قبلا حسود نبودم الان خیلی اعصابم بهم میریزه ما ی جای ساده نمیتونیم بریم اینا یسره خارج از کشورن کاش الویت ماام پول بود واس ازدواج چون این فقط مرگ تدریجیه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

هیچی تماشاگریم

تاچن روز پیش دلداری میدادم اینجا همرو ولی الان عمیقا روحم خسته اس انگار دارم افسرده میشم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نمیدونم بقیه چیکار میکننمن حتی اینستام دیگ نمیتونم برم قبلا حسود نبودم الان خیلی اعصابم بهم میریزه م ...

شغلتون چیه ؟تو فامیلمون هم ازدم پولدارن الانم مسافرتن اونوقت ما هرسال تو خونه ایم عصری میخاستم گریه کنم 

تاچن روز پیش دلداری میدادم اینجا همرو ولی الان عمیقا روحم خسته اس انگار دارم افسرده میشم

افسرده ایم دیگه.افسردگی شاخ و دم داره؟!

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

نمیدونم بقیه چیکار میکننمن حتی اینستام دیگ نمیتونم برم قبلا حسود نبودم الان خیلی اعصابم بهم میریزه م ...

والا اولویت من پوله ولی پولدار گیرم نمیاد😂😂

آره واقعا منم اینستا اعصابمو خورد میکنه

خب بنظرتون اینده رو چطوری برنامه ریزی کنیم، مثلاً مذاکره اگر بشه کی میشه ؟

مذاکره که بعید میدونم یعنی هی یه طرفی یه حرفی میزنه ادم امیدوار میشه دوباره اون یکی ضدش میگه

ولی به نظرم تا دو ماه دیگه معلوم میشه آخرش توافقی در کار هست یا نه

اگه کلا نشد که میگن مهر اینا مکانیسم ماشه هم قراره فعال شه 

اون موقع دیگه خیلی بدتر میشه و همه چی بالاتر میره

فقط خدا خودش رحم کنه به مردم و هر چی میشه برای مردم عادی خیر باشه

مذاکره که بعید میدونم یعنی هی یه طرفی یه حرفی میزنه ادم امیدوار میشه دوباره اون یکی ضدش میگهولی به ن ...

نفهمیدم دوست عزیز مکانیزم‌ماشه چیه دیگه ، من فقط فکر قرضامونم که نمیتونیم بدیم و همش هر ماه میاد روش شده صد میلیون تا الان

اگه طلا ارزون شد و خونت از دستت رفت چی

اره. از اینم میترسم

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
بیشتر ببینید