2777
2789
عنوان

طلا تا کجامیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خسته شدم از بی پولی از حقوق کارمندی از گرونیا شما دارید چجوری سر میکنیددددد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

آخه برای خرید خونه ی بهتر

فروش خونه و زمین ریسکه

مگر زیاد داشته باشی مثلا یه زمین خالی یا یه خونه قدیمی ک نیاز ب بازسازی داره بفروشی پولشو طلا کنی ولی اگر خونه یا زمین تعدادش کمه نفروش

خونه اجاره بده

Oh baby
آخه آدمای قشر متوسط مث ما چقد کار کنن که بتونن خونه ویلایی بخرن. اصلا محاله. ولی اگه سود کنیم توی طل ...

اره با حقوق  کارگری و کارمندی که بعیده

ولی خوب شانسی هم هست دیگه 

البته قبول دارم هوش اقتصادی هم مهمه ولی اینکه خونه بفروشی تبدیل به طلا کنی خیلی دل و جرات میخواد

من خودم مطمئن بودم ترامپ رئیس جمهور میشه و همه چی هم میترکه اگه شوهرم گوش کرده بود و سرمایشو طلا کرده بود پارسال الان ۳ برابر شده بود

یعنی خرید طلا میشه حسرت

فقط خرید طلا براتون حسرته؟!

متاسفانه رو همه کالاها اثر میذاره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای چقد مردم ما جوگیرن یه مدت همه تو بورس سرمایه گذاری میکردن یه مدت همه خی دنبال خرید خونه و ملک بو ...

چطور دلت میاد بگی جوگیر؟ مردم نگرانن. مردمی هستیم که عادت به حداقل نداریم و همیشه دوست داشتیم از هرچیزی بهترینشو داشته باشیم. ولی جلو چشممون همه چی داره نابود میشه. به نظرم طبیعیه برای حفظ سرمایه و حداقل استاندارد های زندگیمون به هر فرصتی چنگ بزنیم

منم همینطور خواهر

🥲🥲امشب خیلی داغ کردم دیگ رد دادم خسته شدم ازبس توخونم اخه جایی نمیشه بریم رستوران کافی شاپ همه جا خرج داره هواام بارونیه حتی نمیشه توپارک بریم ی راهی بریم سرد یخبندون اه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

چطور دلت میاد بگی جوگیر؟ مردم نگرانن. مردمی هستیم که عادت به حداقل نداریم و همیشه دوست داشتیم از هرچ ...

از این نظر میگم که از پارسال که قیمت طلا پایین تر بود کسی اینقد سمت خرید نمیرفت یا تبلیغ نمیکردن 

حالا که دو سه برابر شده همه دارن میخرن 

وگرنه خودمم تا پولی دستم بیاد ترجیح میدم طلا بخرم تو این اوضاع