2777
2789
عنوان

اومدم مسافرت با شوهرم خیلی ناراحتم

255 بازدید | 22 پست

با خاهرش اومدیم سفر قرار شد خودش برا همه لقمه بگیره اول به خاهرش داد بعد به بچه داداشش بعد ب دومادشون بعد به عروسشون اخر کار به من داد تازه یادش افتاد به من نداده خیلی ناراحت شدم حق دارم به روش بیارم یانه؟ براش قیافه گرفتم هی میگه چته میگم هیچی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا به روش نیار نقطه ضعف میاد دستش تکرار میکنه

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

چرا هرکی برا خودش لقمه نگرفت🤔🤔🤔

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بیشتر ببینید

باید همونجا بهش میگفتی

که حساب کار دستش بیاید

خانوما لطفا مراعات خانواده همسر رو نکنید،بخدا به مرور بدتر میشه و شماهم محکوم به سکوت

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

اگه واقعا ناراحتی بهش بگو، چرا به شوهرتون علت ناراحتی را نمیگید و برای خودتون الکی ناراحتی درست میکنید؟؟؟؟ به خدا یه خانم هم هنوز به اون درجه نرسیده که علت ناراحتی یه خانم دیگه را بفهمه چه برسه به یه مرد.

خب بگو ناراحت شدی کوفت نکن مسافرتو

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
باید همونجا بهش میگفتیکه حساب کار دستش بیایدخانوما لطفا مراعات خانواده همسر رو نکنید،بخدا به مرور بد ...

اره اگه من بودم ک میگفتم البته با لحن شوخی و خنده بهش گوشزد میکردم ک حواسش باشه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق