2777
2789
عنوان

یکم هم شده فرهنگ داشته باشید پشت همه ی کاربری ها آدم نشسته

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 25 پست
بعضیا خیلی نفهمن واقعا یجوری میگن انگار غیر ممکنهبرای خیلیا ممکنه تجاوز اتفاق بیوفه

داداشش بهش تجاوزکرده بود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دروغ بوده باشه

خیلی باهاش حرف زدم ۱۶سالش بودفیک نبود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
خیلی باهاش حرف زدم ۱۶سالش بودفیک نبود

💔💔💔💔💔خیلی دردناکه خیلی ازاین اتفاق ها میوفته نه صدای کسی در میاد ن میتونن کاری برای اوضاعشون بکنن و ازاون خونه بتونن برن 💔💔💔

(((( کاربری دست دو نفره ))))

💔💔💔💔💔خیلی دردناکه خیلی ازاین اتفاق ها میوفته نه صدای کسی در میاد ن میتونن کاری برای اوضاعشون بک ...

بدترازخانوادش کاربرای اینجابودن واقعافکرنمیکنن پشت هرکاربری آدم نشسته شایدباهرحرفی که میزنن میتونن مسیرزندگی یه آدموتغییربدن 

بیشتر ببینید
واییییییی چه حیوووووووووون چن ساله بودن؟

دختره۱۶داداشش نمیدونم میگفت مشروب خوردواین کاروکرد

بیشتر ببینید
کاربرای نی نی سایت عجیب غریب ان

بدتراونایی ان که فیکن چون انقددروغ گفتن که اونایی که راست میگن روهم نمیشه باورکردولی من همیشه فکرمیکنم طرف راست میگه وراهنمایی میکنم

بیشتر ببینید
بدتراونایی ان که فیکن چون انقددروغ گفتن که اونایی که راست میگن روهم نمیشه باورکردولی من همیشه فکرمیک ...

دقیقا

انگار برن تو پربازدید ها نی نی یار جایزه میده بهشون 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

دیروز یک نفر تاپیک زد اسم یه مسجد تو ارومیه رو گفت 

منم ازش پرسیدم معنی اسمش چی میشه به ترکی کاملا با احترام! اونم جواب به تو جه ربطی داره😐🤔

البته بعدش یه تاپیک جدید با موضوع مادرشوهر زد و طبق بقیه تاپیک هاش مشخص بود چه مدل شخصیت داره چون تو همون تاپیک هاش هم به خیلی ها خیلی زشت و زننده جداب میداد در حالیکه اونا خیلی قشنگ داشتن راهنمایی میکردن