2777
2789
ما دوسال و خورده ای با هم دوست بودیم به شدت منو میپرستید یجورایی بود که دیگه رد داده بود خانواده هزا ...

بعد از شب خواستگاری کم کم شروع شد عوض شدنش و الان اصلا به من هیچ توجهی نمیکنه زمانی که دوست بودیم مرکز توجهش بودم و همیشه در حال فرار بودم ازش الان که داریم عقد میکنیم و نیاز به توجه و محبتش دارم تغییر کرده و عوض شده

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

بعد از شب خواستگاری کم کم شروع شد عوض شدنش و الان اصلا به من هیچ توجهی نمیکنه زمانی که دوست بودیم مر ...

مردها انگار ذات شون شکارچیه تا وقتی به دستت نیاوردن تلاش میکنن وقتی چیزی رو به دست میارن دیگه خیالشون راحت میشه که همیشه هست و دارنش 

زن باید با سیاست خودش کاری کنه مرد بیاد سمتش که من متاسفانه اصلااا سیاست ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردها انگار ذات شون شکارچیه تا وقتی به دستت نیاوردن تلاش میکنن وقتی چیزی رو به دست میارن دیگه خیالشو ...

الان چیکار کنم؟بهم بزنم بنظرتون؟اصلا زده شدم

الان چیکار کنم؟بهم بزنم بنظرتون؟اصلا زده شدم

نمیدونم عزیز من که تو زندگی تون نیستم هرطور خودتون صلاح میدونید

ولی یه چیزی بهتون بگم ماهم خیلی بالا پایین داشتیم و داستان پیش اومد برامون تو این سال ها من خیلی دوستش داشتم جا نزدم خیلی جاها به خدا توکل کردم هیچ کاری از دستم برنمیومد فقط از خودش خواستم درست کنه

تو همه رابطه ها مشکلات هست هیچ رابطه ای فقط گل و بلبل نیست و همه یه روزهایی کم میارن و خسته میشن

باید ببینید طرف لایق هست که تلاش کنید 

ببینید قابل تغییر هست این رفتارهاش حاضری تحمل کنی سختی رو تا تغییرش بدی یعنی انقدر برات ارزش داره؟

تا اینجا پیش رفتید نمیگم ادامه بدید نمیگم بهم بزنید

فقط میگم خوب فکرکنید بحث یک عمر زندگیه

اگه قابل اصلاح شدن هست و میدونی از پسش برمیای و دوست دارین همدیگرو امتحان کن

نمیدونم عزیز من که تو زندگی تون نیستم هرطور خودتون صلاح میدونیدولی یه چیزی بهتون بگم ماهم خیلی بالا ...

مرسی عزیزم از حرفای قشنگت💖💖💖

مرسی که توی تاپیکم شرکت کردین خانماهمتون خیلی گُلینواقعا دوست داشتم بدونم معنیشو مرسی ازتون@nil_ @ ...

فدات عروس ملوسو

ولی تو بودنت خیلی قشنگه سیبیل قشنگ من ...