2777
2789

سلام دوستان من پسرموامروز ختنه کردم دکترش گفت که بلید باپمادتتراساکلین چرب کنم ولی اگه کسی تجربه ای داره بگه که یموقع باعث تنگی مجاری ادرارو یاگوشت اضافه نشه

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون پماد میزدم پانسمانش هم نکندم تا خودش افتاد مراقبت خاصی نداشت فقط موقع پوشک عوض کردن مراقب باش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دکتر پسر من گفت که پماد آد رو به پوشکش بزن تا مای بیبی نچسبه به زخمش...حلقه بین ۴تا ۷روز میوفته...اصلا نباید به حلقه دست بزنی چون خدایی نکرده خونریزی میکنه...بعد ۲روز بچه رو میبری حمام...هر ۸ساعت دوبرابر وزنش استامینوفن میدی..بعد افتادن حلقه پماد آد میزنی و آلت بچه رو عقب وجلو میبری که چسبندگی نگیره