2777
2789
عنوان

درس نمی‌خونم معتاد گوشی ام به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 68 پست
زندگانی خیلی مزخرفه با گوشی

نه مزخرف نیست. این فکر و نکنین. آدم از هر چیزی منع بشه به اون حریص میشه. فقط باید بتونیم تعادل و بین گوشی و کار و درس ایجاد کنیم. این سخت ترین کاره. و گوشی زیاد وقتو تلف میکنه. واگرنه اونم احتیاجه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه قراره تا صبح برقصه😂😂

آره دیگه بیوفتی رو رقصیدن دیگه کسی نمیتونه متوقفت کنه مگر اینکه بیهوش بشی،مگه شما اینجوری نیستید😂💔؟ شایدم من مشکل دارم

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

وای چقدر زیبا نواختی 

منم همینمممم😭

البته خیلی دارم تلاش می کنم کمترش کنم

مثلا اینستا رو فقط اخر هفته چند ساعت باز می کنم چک می کنم که از اخبار عقب نمونم دوباره پاک می کنم 

اینترنت کمتر می خرم 

در کل باید خودت تلاش کنی 

متاسفانه همه چی دست به دست همه میدن از زندگی عقب بمونیم 💔

.🏖🌧🌿🌈🌞🌊. 

کلاس چندمیباید روزی از نیم ساعت شروع کنی استفاده از گوشیت رو کم کنی تا استفاده از گوشیت مثلا بشه روز ...

ترم یک دانشگاه 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

وای چقدر زیبا نواختی منم همینمممم😭البته خیلی دارم تلاش می کنم کمترش کنممثلا اینستا رو فقط اخر هفته ...

کاربر مورد علاقه من 😍♥️

بخدا اینستام نباشه نی نی سایت هست 😂

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

@dana نظری داری؟

سلام! برای اینکه بتوانم به بهترین شکل به شما کمک کنم، لطفاً سوال یا موضوع مورد نظر خود را به طور دقیق و واضح بیان کنید. اگر سوالی در مورد سلامت یا موضوعات پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم اطلاعات مفید و آموزشی در اختیارتان قرار دهم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"