2777
2789

من واقعا به کمک نیاز دارم و دارم دیوونههه میشم نه راه پس دارم و نه راه پیش ولی این حس پوچی داره خفممم میکنهه

من مامانم دکترای علوم آزمایشگاه داره ، پدرم هم کارشناسی مهندسی کشاورزی داشت

وضع مالیمون واقعا بد نبود ملکی که بابا باهاش کار میکرد همین الان ۸۰ میلیارد قیمتشه 

ولی ما ساده زندگی می کردیم ، جهیزیه مامانم همونی بود که عروسیش اورده بود ، روی زمین غذا میخوردیم ، مامانم و بابام با لهجه غلیظ لری ، فارسی رو حرف میزدن حتی توی محل کارشونم یکم این لهجه رو داشتن ، مامان من توی خیابون بلند حرف میزنه، بلند میخنده ، واسه مهمونی فقط یه وعده غذا درست میکردیم ، اهل ناخن کاشتنو مژه و عمل و حتی آرایشم نیست

بابام مرد ساده ای بود ، نه کراوات نه هیچی و خب ب خاطر شغلش یه وانت بار داشت

عروسی هامونو بیشتر مواقع توی خونه می گرفتیم ، خود من همیشه یه مانتو تک رنگ کرم با یه مقنعه می پوشیدم و با اینکه میگم وضع مالیمون خوب بود ولی اصلا درگیر مد نبودم و مثل خیلی دخترای دیگه یه مانتو با دو سه تا روسریو مقنعه داشتم چون ساده زیست بودیم

بخوام خلاصش کنم از نظر خیلیا خانواده بی کلاس بودیم مثلا

ولی هیچوقت برای من کم نمیذاشتن

من هفتم فرزانگان ۱ تهران قبول شدم و خب توی این مدارس همه بچه ها خانواده های به شدت متمول هستن و اصلا انقدر شهریه بالاست که اونی که وضعش خوب نیست یا شانس میاره و فرزانگان ۴ قبولش میکنه یا میره نمونه

ازونجا زندگی من با خانوادم عوض شد به خصوص اون تایمی که کارِ تولیدی بابام یه رکود یک ساله رو طی کرد

توی فرزانگان ۱ همه باباها ماشینای خارجی دارن ، دکتر متخصصو مهندسو وکیلو استاد دانشگاهن ، سفرای خارجی میرن و بدون لهجه حرف میزنن و...

منم با یکی از اقوام خانواده ی شوهر خالم که روانشناس بودن ارتباط گرفتم و شروع کردم به تغییر کردن

اجازه بدین ادامش رو تایپ کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید ولی اون قسمت های اولی که گفتی هیچ کدوم بی کلاسی نیست جهیزیه و اون داستانا 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید

کلاس فن بیان رفتم ، سعی کردم بدون لهجه حرف بزنم ، روی زبان انگلیسیم کار کردم ، و خب توی فرزانگان معدل بچه صدم به صدم فرق داره ، مثلا ۱۹.۹۹ ، ۱۹.۹۸ و...

و به خاطر همین خیلی کم پیش میاد یه نفر همیشه شاگرد اول باشه ولی تمام تلاشمو میکردم ، واسه کارای خوارزمی و...

بابام به شدت بهم پیشنهاد داد که ریاضی بخونمو برم رشته ای که به تولیدی ایشون مرتبط میشه رو بخونم ولی خب من تجربی زدم

کم کم به خاطر تلاشم خانواده های بچه ها بهم اهمیت دادن ، مهمونیاشون دعوتم کردن ، واسه خوارزمی بخش دست سازه به پول نیاز داشتم و یه کسی به نام آقای فاضلی کمکم کرد و.. بقیه مسائل

خب نمیخواستم اینجا بگم ولی من رتبه دو رقمی کنکور شدم و رفتم داروسازی تهران 

باکلاس بودن به چه قیمت؟

فراموشی اصالت

؟

ببین من‌نمیگم تغییر چیز بدیه میگم چرا باید بخاطر همترازی با بقیه خودمونو تغییر بدیم؟این غلطه چون فلانی ماشین خارجی داشته روی میز غذا می‌خورده یا هزاران هزار تنوع به لباس هاش می‌داده خیلی آدم باکلاسی  اتفاقا من ادمای ساده زیستوو می‌پسندم خرج کن بپوش بگرد ولی بخاطر اینک شبیه بقیه بشی تغییر نده خودتو و خانواده

از شخصیتت و  اصالت  بالاتر پیدا نمیشه

🙂

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بیشتر ببینید
کلاس فن بیان رفتم ، سعی کردم بدون لهجه حرف بزنم ، روی زبان انگلیسیم کار کردم ، و خب توی فرزانگان معد ...

چقدر خوشم میاد از ادمایی ک از طریق درس سرنوشت خودشون رو تغییر میدن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

کلاس فن بیان رفتم ، سعی کردم بدون لهجه حرف بزنم ، روی زبان انگلیسیم کار کردم ، و خب توی فرزانگان معد ...

یه ترم تهران بودم ، ترم دوم برای حفظ قران رفتم فردوسی و خب بعد اون دو ترم آخرو باز تهران بودم

پدرم فوت کردن و خب منم روابطم رو با مادرم قطع کردم ، سعی کردم با همکلاسی های دبیرستانم ارتباط بگیرم ، ریختمو عوض کردم،  رفتم توی مهمونیاشون سعی کردم خودمو توشون جا کنم ، اصطلاحات اونارو استفاده کنم و میدونی درد من چیه؟

به پاشون نمیرسم که نمیرسممم