2777
2789
عنوان

آقا دیدین دختر هرچی خرابتر شانسش بیشتر💔🤦🏼‍♀️😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 83 پست

ازدواج و آشنایی مهارت و آگاهی میخواد نه صرفا تجربه کردن و با قشر زیادی از آقایون تو رابطه بودن

نمونه تاپیکاش زیاده اینجا دختری که مدام در حال رل زدنه و هیچ کدوم از رابطه هاش ختم به خیر نمیشه بعدم میناله که شوهر یا پسر خوب نیست

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت دست به کار شو خاستگار پشت در نمیاد هم دورش تموم شده هم پولش نیست خودت پیدا کن

خواهر نمی تونم با کسی وارد رابطه بشم

فقط به یک واسطه مطمئن سپردم اونم کسی معرفی نکرد

من ۴۲ سالمه مجرد ماندماین سرنوشت تجرد قطعی که دارم بخاطر سنگین رنگینیم بوداز اینکه سنگین رنگین بودم ...

متاسفانه اینطوریه 

دختر سنگین نجیب کسی سمتش نمیاد 

ولی اگه بخنده و عشوه بیاد همچین تو چشم باشه همه عاشقش میشن

فعلا که خوبه ما دیدیمش مگه شما دیدیش که میگی یا بر اساس یافته هاتون میگید

نه والا شما داری حسرتشو میخوری وگرنه اینچنین آدمی هیچ جذابیتی نداره 

اما دیدم همچنین زنی که زندگیش سراسر نکبته

بنظرت کی دزدی و گدایی میکنه؟اونیکه کار درآمد خوب داره؟

یا اونیکه محتاج یک لقمه نونه

پس این مدل آدما پر از عقده و کمبودن

الکی ذوقشون نکن 

خققق تا ابد

میبینی طرف قیافش شبیه فیوناس خ هم هست

یه شوهر خوشتیپ و پولدار و سر به زیر تور میکنه

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

چون خودخواهن استانداردشونو پایین نمیارن ی دختره تو دانشگاهمون شوگر داشت ینی خونه. ماشین گوشی موبایل ...

خب بیا شروع کنیم😂🥲 

فقط نمی‌دونم چجوری 

من میترسم بشینم تو ماشین طرف ت.جاوز کنه 

خیلی از این میترسم 

از یه طرف مامانم اجازه نمیده

خداروشکر عقاید و نظرات نی نی سایت تو آدمای اطراف من سندیت و جامعیت نداره

کلا اینجا یک دنیای دیگس برا خودش

به حال زنی که خیانت میکنه غبطه می‌خورند واقعا عجیب🫣

اولا که اینطور نیست اصلا بعدم عدالت خدا رو مگه ما میتونیم  درک کنیم ؟! نه فقط خودش می‌دونه و حتما هست و اون دنیا جزا یا پاداش کامل داده میشه 

اونا در واقع هم دنیاشون خرابه هم آخرت مگر اینکه توبه کنند و عاقبت بخیر بشن

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید
خب ننه من اجازه نمیده تکلیف من چیه🤦🏼‍♀️

ببین بذار یه چیزی بگم من سنم خیلی کم بود با همسر سابقم ازدواج کردم تا دیدمش ازش خوشم اومد بدون این که دنیا رو دیده باشم...آدمای مختلف رو دیده باشم...و متاسفانه خودمم خواستم تو اون سن کم ازدواج کنم خانواده ام مخالف بودن.

زمان که گذشت فهمیدم اشتباه ترین کار ممکن رو انجام دادم.

باید زمان می ذاشتم بگذره چهار تا آدم می دیدم با آدما ارتباط می گرفتم تا بفهمم چه جور میشه طرف رو شناخت.

وقتی طلاق گرفتم کاملاً واضح حس می کردم شخصیتم عوض شده برعکس این که میگن زنا احساسی هستن دیگه احساسی نبودم قبل ازدواج با همسرم یکی دو نفر بودن با هم آشنا شدیم اما وابسته شون نمی شدم می شناختمشون و می ذاشتمشون کنار انقدر که برای من راحت شده بود برای اونا نبود.

با همسرم که آشنا شدم یه مدت با هم بودیم و خیلی چیزا رو از خودش یاد گرفتم یکیش این بود با آدما حالم خوب باشه احساسمو خرج کنم اما وابسته نباشم وابسته نشم که اگه روزی خلاف معیارهای من عمل کرد دل کندن برام سخت نباشه،،اینو همیشه همسرم بهم می گفت و در عین حال وابسته نبودیم اما تا آخرش تو مسائل مختلف که پیش میومد کنار هم بودیم و همو درک می کردیم وابستگی با دوست داشتن فرق داره.

دیگه الان به جایی رسیدم که از تو حرفای آدما چند بار حرف بزنن می شناسمشون.

یه دوستی دارم با هر کی آشنا میشه سریع وابسته اش میشه یه بار با یه مردی آشنا شد طبق تعریفاش بهش گفتم احتمال این که چشم پاک نباشه خیلیه بعد چند ماه اومد گفت آره یه حرفایی می زنه راجع به روابط غیر معمول که تعجب می کنم گفتم بفرما من گفتم حتی از یه حرف ساده.

پس ارتباط با آدما همینه هر چه قدر ارتباط بیش تر قلق شخصیتاشون دستت میاد اون زنا هم همین جوری آدما رو می شناسن فقط راهش اینه تو هر ارتباطی وابسته نشی اما بی احساس هم نباشی حالا حد و حدود هر رابطه ای رو عقاید و باورهای خودت تعیین می کنه من شناخت معمول منظورم بود.

.

خداروشکر عقاید و نظرات نی نی سایت تو آدمای اطراف من سندیت و جامعیت ندارهکلا اینجا یک دنیای دیگس برا ...

این هم از نشانه های آخرالزمانه که جای بدی ها و خوبی ها عوض میشه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید
میبینی طرف قیافش شبیه فیوناس خ هم هستیه شوهر خوشتیپ و پولدار و سر به زیر تور میکنه

الان دختر عموی من اینجوریه 

رلاش هر دفعه از قبل بهتر میشن 

اولین بار نهم پیدا کرد 

اینقدر داغون بود پسره 

رفته رفته کیسای جذابتررررر 

حالا قیافه خودش عین میمونه

ببین بذار یه چیزی بگم من سنم خیلی کم بود با همسر سابقم ازدواج کردم تا دیدمش ازش خوشم اومد بدون این ک ...

به نظرت چند سالگی خوبه واسه رفتن تو رابطه؟ 

من ۱۷ سالمه 

ولی همسنو سالام تو رابطن 

آخه من نمی‌دونم از کجا شروع کنم اصلا باید چیکار کنم🤦🏼‍♀️🤌🏼