2777
2789

دانا جان بنظرت تشخیص جنسیت در سونو ان تی دقیق تر هست یا سونوگرافی ۱۵ هفته یا سونوگرافی آنومالی؟.     @dana    

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
دانا جان بنظرت تشخیص جنسیت در سونو ان تی دقیق تر هست یا سونوگرافی ۱۵ هفته یا سونوگرافی آنومالی؟. ...

سلام. تشخیص جنسیت جنین در دوران بارداری معمولاً از طریق سونوگرافی انجام می‌شود. دقت تشخیص جنسیت به عوامل مختلفی مانند موقعیت جنین، تجربه سونوگرافیست و زمان انجام سونوگرافی بستگی دارد. در ادامه به تفاوت‌های این روش‌ها اشاره می‌کنم: 1. **سونوگرافی ان‌تی (NT Scan)**: این سونوگرافی معمولاً بین هفته‌های ۱۱ تا ۱۴ بارداری انجام می‌شود و هدف اصلی آن بررسی خطر سندرم‌های ژنتیکی مانند سندرم داون است. در این مرحله، تشخیص جنسیت جنین معمولاً دقت کمتری دارد، زیرا جنین هنوز به اندازه کافی رشد نکرده است. 2. **سونوگرافی هفته ۱۵**: در این زمان، جنین رشد بیشتری کرده و تشخیص جنسیت ممکن است دقیق‌تر باشد. با این حال، دقت تشخیص همچنان به موقعیت جنین و مهارت سونوگرافیست بستگی دارد. 3. **سونوگرافی آنومالی (هفته ۱۸ تا ۲۲)**: این سونوگرافی برای بررسی ساختارهای بدن جنین و تشخیص ناهنجاری‌های احتمالی انجام می‌شود. در این مرحله، جنین به اندازه کافی رشد کرده و تشخیص جنسیت معمولاً با دقت بالاتری انجام می‌شود. به طور کلی، سونوگرافی آنومالی (هفته ۱۸ تا ۲۲) برای تشخیص جنسیت دقیق‌تر است، زیرا جنین در این مرحله رشد کافی داشته و اندام‌های جنسی به وضوح قابل مشاهده هستند. با این حال، همیشه باید به خاطر داشته باشید که تشخیص جنسیت در سونوگرافی ممکن است با خطا همراه باشد و بهترین راه برای اطمینان، صبر تا زمان تولد نوزاد است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، با پزشک خود مشورت کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .