2777
2789
عنوان

هیچوقت مامانمو حلال نمیکنم

745 بازدید | 36 پست

روانیم کرده دلم میخواد زودتری شوهر کنم‌از دستش خلاص شم ببینید چی بسرم‌اورده ک همش ارزو میکنم‌زودتر شوهر کنم انقد رو مخ من رفت انقد منو حرص داد ک اعصابم مث چی ضعیف شه انقد جنگ‌روانی باهام‌راه انداخت ک تبدیل شدم‌ب یه پرخاشگر ک کسی ک ۵ سال باهام بود میمرد برام‌ازم‌خسته شد خیانت کرد ت گوشی باشم همش بالا سرمه ک با کی چت میکنی کیه ببینم‌کیه چی میگه وقتیم‌ببینه حرفش اینه ک اره همش‌با همینا حرف‌بزن میخوابم غر میزنه بیدارم غر میزنه کتاب دست میگیرم‌غر میزنه گوشی دست میگیرم غر میزنه انقد اذیت میکنه ک صدام دربیاد وقتیم‌هم جواب میدم خودشو میزمه ب مظلومی یجا باشیم‌ت یه جمع از کارای سمیش جرات ندارم‌برم‌سراغ گوشیم چون انقد هی‌میپرسه چیکار میکنی انقد کولی بازی درمیاره همه‌فکر میکنن‌یکاری میکنم😭😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

منم همینطور 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

درکت میکنم یسری از پدر مادرا لیاقت احترام ندارن از بس بیشعورن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم مادره نگرانه ولی نمیدونه چطوری نشون بده درکت میکنم مثل تو منم تو فشار بودم ازدواج کردم عجولانه حتی ازش ۱۲ سال میگذره زندگیم بد نیستا ولی اونکه میخواستم نیس

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
درکت میکنم یسری از پدر مادرا لیاقت احترام ندارن از بس بیشعورن

بخدا خسته شدم میگه فلان کتاب رو بخون واسه فرهنگیان میگم‌اوکی‌ خب باشه رفتم‌بهش میگم‌ب‌فلانی‌بگم داره یا ن‌ ک ازش بخرم میگه من نمیدونم‌من ت این چیزا دخالت نمیکنم‌هرکاری‌میخوای کن ب‌من چه انگاربا خودش درگیره😭😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
خیلی سخته واقعأآدم ن روزشو میفهمه ن شبشو خدا ی بخت خوب برسونه برات

پاک دیوونم کرده اعصابم‌خیلی ضعیف شده خیلی از یه طرف رابطه ۵ سالم کات شد بهم خیانت کرد ک همش‌خودمو مقصر میبینم چون اخلاقم‌خیلی بد شده بود از یه طرف‌این همش‌رو مخمهههههه

پاک دیوونم کرده اعصابم‌خیلی ضعیف شده خیلی از یه طرف رابطه ۵ سالم کات شد بهم خیانت کرد ک همش‌خودمو مق ...

هر چی بگم ن از غصت کم میکنه ن از غمت 

فقط برات دعا میکنم چون ی مدت عین همین رفتارارو تجربه کردم و میدونم ک خیلی زجرآوره 

عزیزم مادره نگرانه ولی نمیدونه چطوری نشون بده درکت میکنم مثل تو منم تو فشار بودم ازدواج کردم عجولانه ...

چ‌نگرانیه ک باعث شده من اعصابم‌انقد ضعیف شه انقد استرسی شم انقد افسرده شم بخدا دیوونه شدم خونه مادر بزرگم بودم گوشی دستم‌بود انقدددد چپ چپ‌نگام کرد و خودشو زد ب حال بدی یه کولی بازی دراورد ابرومو برد هرکی اونجا بود فکر کرد من دارم یکاری میکنم

هر چی بگم ن از غصت کم میکنه ن از غمت فقط برات دعا میکنم چون ی مدت عین همین رفتارارو تجربه کردم و مید ...

بخدا ازدواج کردم سالی‌ یبارم‌نمیام پیششون