2777
2789
عنوان

خانما این دختره سطحش بالاست بنظرتون و باید به خودش افتخار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13592 بازدید | 269 پست
😂😔اره چون نداشته های تورو دارماگه قراره بر این استدلال کنیم تو از صبح به من میگی اره دروغ میگی و م ...

تو فکر کن اینا داشته های خانواده توعه که توی 14 سالگی دختر رو فرستادن توی ارایشگاه یا زود شوهرش دادن یه نون خور کمتررررر

مشخصه داری پااره میشی یکی دیدی از خودت بالاتره حسادت داره از همه جات میزنه بیرون

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
ما زورمون نگرفتههر چقدم تلاش کنه هنوز سطح بالا نیست سه بار این تاپیکو زده عقده تایید داره

ا

عزیزم ین سایت اسمش مشخصه 

کسی اجبارتون سه بار وارد یه موضوع تکراری بشید 

میتونید بگذرید 

جدا از تمام این صحبت ها 

من اینکه در بقیه رو برنجونم رو دوست ندارم با اینکه صحبت های خودتونم تند بود اگر از طرف من حرفی باعث شد دلتون بشکنه یا هرچیزی معذرت می‌خوام 

براتون موفقیت های بیشتری آرزومندم . 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیگه کسی ربپلایش نکنه خودش گمشه

@niniyar    

رسیدگی کنید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

در اخر ماه بانو تو با این اخلاقی که داری ده میلیون ته جیبت بود جواب سلام مامانتم نمیدادی چه برسه به اینکه با پونصد تومن درامد بخوای نینی سایت ثبت نام کنی تا با کاربرا بحث کنی !

نداری انقد عقده داری داشتی چی میشدی.

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
تو فکر کن اینا داشته های خانواده توعه که توی 14 سالگی دختر رو فرستادن توی ارایشگاه یا زود شوهرش دادن ...

من تک فرزندم عزیزم

نیازیم نیست نون خور کم شه خانواده من اونقدری دارن کل طایفتو نون بدن چیزی کم نشه

خانواده من یه دختر پر تلاش ساختن

ازدواجمم انتخاب خودم و اصرار همسرم بود

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
خانواده ی اصیل بچه ی زحمت کش بار میارن نه تن پرور و پول پدر خور😔😂

دقیقا خودتو گفتی تو جمله دومت؟ همه شناختنت 

برو وقت سری کتک خوردن دومیته 

میشه برام یه صلوات بفرستید 🌱🌸🌱 السلام  علیک یا ام العباس 💚💫🥀

صدقه بگیر تو هستی پادوی ارایشگاه ها

پادو جد و اباد نداشتته دوزاری

بیشتر ببینید
در اخر ماه بانو تو با این اخلاقی که داری ده میلیون ته جیبت بود جواب سلام مامانتم نمیدادی چه برسه به ...

وااااای حقققق تا فردااااا

نگفت ماشینش چیه ای بابا 

دقیقا خودتو گفتی تو جمله دومت؟ همه شناختنت برو وقت سری کتک خوردن دومیته

این بدرد نخور گشنرو ببین

بیشتر ببینید
وااااای حقققق تا فردااااانگفت ماشینش چیه ای بابا

نخواستم یه ارزوهای دیکه بهت اضافه کنم😔😂

بیشتر ببینید
من تک فرزندم عزیزمنیازیم نیست نون خور کم شه خانواده من اونقدری دارن کل طایفتو نون بدن چیزی کم نشهخان ...

چرا تک فرزند؟ حانواده پولدارت که میتونن چمدتا بچه داشته باشن

نه طایفه من زیادن همه چون از اصیل های قدیم بودیم نمیرسه زورتون