2777
2789

22 سالشه 

معلم ابتداییه همزمان دانشجوام هست 

مدرس زبان انگیلیسی و کامپیوتره 

ورزش میکنه 

تو خیابون و دانشگاه و کلا هرچیزی که مربوط به کار و درسش باشه چادر میزاره اما عروسی اینا مانتو و شلوار اینا میاد 

تو صورتش هیچ تغییری نداده ولی یجوری ناز و عروسکیه کلا صدا و حرکات و ظاهرش

خودشم با پول خودش طلا و ایفون اینا خریده 

یه موقع میرفت اموزش و پرورش روش نمیشدازز کسی پول بگیره می‌گفت پیاده میرفت میومد پاش کلا تاول زده بود

به اندازه خودش موفق و مستقله

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزای سختی رو داره تحمل نیکنه از همنوع خودش چون چشم ندیدش رو دارن براش طلب صبر در برابر خانومهای حسود و ول گو و بخیل دارم 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. از اول فروردین 1404 بیکار تا الی ابد. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

اگه این بخواد افتخار کنه

من باید پرواز کنم

ببخشیدا

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
روزای سختی رو داره تحمل نیکنه از همنوع خودش چون چشم ندیدش رو دارن براش طلب صبر در برابر خانومهای حسو ...

چرا این فکرو می‌کنی خواهر ؟ یعنی بنظرتون انقد خوب زندگیشو ساخته که بقیه حسودی کنن ؟

چرا این فکرو می‌کنی خواهر ؟ یعنی بنظرتون انقد خوب زندگیشو ساخته که بقیه حسودی کنن ؟

بله و اینده خوبی در انتظارشه با این فرمون که میره جلو و روز بروز حسادت و بخل هم زیادتر میشه نه بخاطر داشته هاش بخاطر کاراکترش بیشتر برای همین هر کار میکنن تا سرد بشه و سست

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. از اول فروردین 1404 بیکار تا الی ابد. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید
بگو ببینیم موقعیتتو خواهر

۲۰ سالمه

از ۱۳ ۱۴ کار کردم سالن زدم

درس خوندم دانشجوی فیزیو ام

ماشین دارم طلا دارم 

دوماهم هست ازدواج کردم با دوس پسرم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
۲۰ سالمهاز ۱۳ ۱۴ کار کردم سالن زدمدرس خوندم دانشجوی فیزیو امماشین دارم طلا دارم دوماهم هست ازدواج کر ...

خب تو رفتی تو کار سالن اون بجاش رو اموزش زبان و کامپیوتر کار کرده 

تو دانشجو فیزیو هستی اون دانشجو معلمی 

ماشینم داره  

یدونه میمونه ازدواجت که بخاطرش میتونی پرواز کنی 

چرا از چه نظر سطح بالا میاد بنظرتون ؟

یه نگاه به تاپیکای همسن و سالاش بنداز اینجا متوجه میشی یا از رل میگن یا از دع ا نویسی برای شوهر پولدار بلند کردن یا از عمل و تزریق و .... نشستن تو خونه پول ننه بابا رو نشخوار میکنن

بیشتر ببینید