2777
2789
عنوان

ملت لطفا حرام خوری نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7327 بازدید | 184 پست
لزومس به دیدن نیستخیلیا شماره جاری رو برداشتن میخان بهش شات این تاپیک رو بدن😂

شماره خودشه البته خط اضافه 

من عاشق تاپیکای ایشونم 

کلی میخندم 😂😂😂🤗

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشون مجرد هستند کلا تاپیکای اینجوری میزنن و دل ملت رو شاد میکنن قبلا هم داستانهای خیالی میذاشت 😂😂 ...

واقعا؟؟!!! چ ادمی بخدا حرصم گرفته بود اگ نمی گفتید مجرده به صورت رگباری دامه میدادم😦💔

الشفا ال شفا خلصنا منه نارک یا رب

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
بیشتر ببینید

منم ب جاریت پیام دادم بفهمه جقد جندشی اینجا زبون داری پشته سرش حرف مفت بزنی ببینیم رو در روش جی میگی.اگه عرضه داشتی باشی ک زیرش نمیزنی بگی من نبودم البته همه جی مشخصه نمیتونی انکار کنی

واقعا؟؟!!! چ ادمی بخدا حرصم گرفته بود اگ نمی گفتید مجرده به صورت رگباری دامه میدادم😦💔

نه بابا 

من دوسش دارم .... همیشه میخندونه .. 

معروفه بابا 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

ولی کلا کار جاری از نظر من درست نبود استارتر سال گذشته نفری ۱۰۰ عیدی داده و اون امسال به بچه های استارتر نفری ۵ هزار داده واقعا کار درستی نبود... رفتار استارتر هم از نظر من درست نبود میتونست درس عبرتی بشه براش وه بیشتر از ظرفیت خودش و طرف مقابل هزینه نکنه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید
دقیقا اشتباه بزرگی کرد

اره خیلی اشتباه بزرگی کردم 

وای الان جاریم خطشو خاموش میکنه نمیتونه بره مریضاشو عمل کنه

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱