2777
2789
عنوان

یکی از فامیلامون مهاجرت کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 26 پست
میدونی چرا برگشتن؟ چون تحمل زندگی که هم سطح و برابر با بقیه بودن رو نداشتن.این جور ادمها از خودشونو ...

خودشو ندیدم ولی احتمالا برای غربت 

چون باباش مریض شده بود چند وقت پیش 

خواهرش  میگفت ک خیلی جوش و غصه خورده  ک کنار باباش نیست و اینا 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن چون دیگه نمیتونسته اونجا زندگی کنه برگشته عدهی زیادی از ایرانی ها چون دیگه راه برگشتی به ایرا ...

اره من ک کلا کاری ندارمشون 

ولی یک صحنه جو گرفت منو گفتم الان یک تیکه بندازم ولی خوب شد تاپیک زدم 

اون بنده ی خدا چه گناهی کرده  ک سر جنگ خانوادشو و چشم و هم چشمی خجل باشه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بیشتر ببینید

ول کن 

اون خودش به اندازه کافی فشاری میشه از نگاه های دیگران

به خاطر همینه که به هر خفتی تن میدن بعد از مهاجرت

چون اینقدر پز دادن که روی برگشت ندارن

باز خوبه این تونسته برگرده

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

زندگی خارج از کشور واقعا سخته خیلیا برگشتن چون نمیتونی با اون شرایط کنار بیان اونایی هم که موندن روی ...

دقیقا 

اونجا خیلی داستان فرق داره باید عرضه داشته باشی وگرنه برمیگردی سرجای اولت

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
هیچی نگو سکوت کنیه ادم با شخصیت به هیچکس زخم زبون نمیزنه

آخ گفتی چقد بدم میاد از تیکه انداختن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
زندگی خارج از کشور واقعا سخته خیلیا برگشتن چون نمیتونی با اون شرایط کنار بیان اونایی هم که موندن روی ...

بعنوان کسی که رفته و برگشته اگه دهنم باز کنم بگم اینجا میگن بهم وابسته به ن ظام و ساندیسخور و ... من تحصیلی رفتم و نخواستم بمونم تموم که شد با اینکه کار بود برام که بمونم

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید

ادمای حقیر هیچ وقت حس حقارتشون از بین نمیره دنیام که داشته باشن هر چی هم بارشون کنی برداشت دیگه میکنن 

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. استعفا دادم. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه ... خلاصه تر میشه اینکه باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

بیشتر ببینید